kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şişli'de trafo patladı: 3 işçi ağır yaralandı

Yeni Haber
Şişli, Mecidiyeköy Fuyla Caddesi üzerinde bulunan Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEAŞ)'a ait trafo merkezinde bakım-onarım sırasında patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 3 TEAŞ işçisi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan işçilerin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi arkasında bulunan TEAŞ'a ait trafo merkezinde saat 10:30 sıralarında bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Patlamanın TEAŞ işçilerinin trafo merkezinde bakım-onarım yaptığı sırada gerçekleştiği öğrenildi. Patlamanın ardından yanarak dışarı çıktıkları öğrenilen işçilere ilk müdahale bölgede bulan diğer işçilere tarafından yapıldı. İşçiler özel araçlarla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü tanıkları bölgede dün de elektriklerin kesildiğini, bu gün bakım-onarım için gelen ekibin içerde olduğu sırada büyük bir patlama meydana geldiğini ifade etti. Alevler içinde trafo merkezinden çıkan Muharrem Karadağ, İhsan Öztürk ve Yalçın Özyiğit isimli işçilere arkadaşlarının müdahale ettiğini anlatan görgü tanıkları, işçilerin hemen hastaneye kaldırıldığını kaydetti.

Olayın ardından bölgeye itfaiye ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. İtfaiye ekipleri içerdeki küçük çaptaki yangını kısa sürede söndürdü. Polis ekipleri patlayan trafonun etrafına güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.

CİHAN