kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dekoltede işi biliyorlar!

Vücutlarına güvenen ünlü yıldızlar, kendilerini cömertçe sergilemekten hiç çekinmiyor. Kıyafetleriyle dikkat çeken güzeller, söz konusu dekolte olunca, seçimleriyle davetlerin odak noktası oluyor..
* Dekoltede ölçülü olmayı seven genç aktris Natalie Portman, Christian Lacroix imzalı seçimiyle de bunu kanıtlıyor. Portman, göğüs ve sırt dekoltesinde abartıya kaçmayı sevmiyor.

* Ünlü aktris Kate Hudson, beyaz teni ve sarı saçına uygun ışıl ışıl elbiseler giyiyor. Genellikle sırtını açmayı seven yıldız, bir galada giydiği Dior imzalı bu elbiseyle modacılar tarafından "Güneş gibi parlıyor" diye yorumlanmıştı.

* Çiçeği burnunda gelin, ünlü şarkıcı Beyonce, bu yılki Grammy ödülleri partisinde giydiği sırt dekolteli bu elbiseyle geceye damgasını vurmuştu. Georges Chakra imzalı elbise Beyonce'nin tüm kıvrımlarını ortaya çıkarmıştı.

* Spice Girls grubunun yıldızı Victoria Beckham, söz konusu dekolte olduğunda kurallı davranmayı seviyor. Seksi yıldız aynı anda bacak ve göğüs dekoltesini kullanmayı tercih etmiyor. Beckham, genellikle bacaklarını öne çıkarıyor.

* Ünlü aktris Jessica Biel özel davetlerde straples elbiseler giymeyi tercih ediyor. John Galliano imzalı bu elbisesiyle omuzlarını açan ve ölçülü bir göğüs dekoltesi tercih eden Biel'in porselen pürüzsüzlüğündeki cildi de dikkat çekiyor.

* 'Sex and the City' dizisinin güzel yıldızı Kim Cattrall, 51 yaşında olmasına rağmen seksi görünmeyi her zaman başarıyor. İnce vücudunun avantajlarını kullanan Catrall, vücudunu tamamen saran bu elbisesiyle göz kamaştırıyor.

* Ünlü R&B yıldızı Rihanna, bacaklarına çok güveniyor ve genellikle ya mini elbise ya da şort giymeyi tercih ediyor. Uzun bacaklarına şortu yakıştırmayı iyi bilen Rihanna, vücuduyla sıfır beden yıldızlara meydan okuyor.
Haberin fotoğrafları