kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeniler... Fırsatlar...

Dışarı çıkma vakti geldi
Havaların güzelleşmesiyle birlikte bahçeye çıkma vakti de geldi. Tabii bahçenizi yenilemenin de... Koçtaş, bahçeniz için hazırladığı birbirinden özel ürünleri beğeninize sunuyor. Bahçenizin dekorasyonunda kullanılabilecek farklı tarzda mobilyalar, aksesuvarlar, dış mekan aydınlatmaları, çiçekler, barbeküler ve sulama setleri çok uygun fiyatlarla Koçtaş mağazalarında sizi bekliyor. Bahçesini de modaya uydurmak isteyenlere duyrulur...

Bahar evinize dolsun
Kış mevsiminin karanlık ve kasvetli günlerini geride bırakmak, kapalı kalan evlere ferahlık kazandırmak için sıkı bir bahar temizliğinin vakti geldi. Güneşin sıcak yüzünü göstermesiyle, evlerinizi yenileyip bahar havasını tatmak istiyorsanız, Elvin Tekstil'in 2008 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'na bakmayı ihmal etmeyin. Altın ve gümüşün yanı sıra; pembe, turuncu, camgöbeği, bej ve krem tonlarının ağırlıklı kullanıldığı Elvin perdeleri, mevsimin taze havasını yansıtıyor.

Bahar yorgunluğu bu yorganla bitiyor
Son günlerde, ağırlık ve bitkinlikten mi şikâyetçisiniz? Belki de sorununuz bahar yorgunluğudur. Sorununuzu iyi bir uyku giderebilir. Kaliteli bir uyku çekmek istiyorsanız, tercihiniz Penelope Twin Platin yorganları olmalı. Kaz tüyü bu yorganlar, uyku ihtiyacını keyfe dönüştürüyor.

Mutfak alana televizyon hediye
Bir taşla iki kuş vurmaya ne dersiniz? Hem evinizin mutfağını yenilemek istiyor, hem de yeni bir televizyona ihtiyaç duyuyorsanız, adresiniz Lineadecor mağazaları olsun. Çünkü Lineadecor, 31 Mart'a kadar mutfak alan müşterilerine, Philips marka LCD TV hediye ediyor. Kampanya, 5 bin YTL ve üzerindeki mutfak alımlarda geçerli.
Haberin fotoğrafları