kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
SERAP TURGAY: Özkan Bey'le birlikte Canan da benden uzaklaşınca, üzüldüm. Üzüldüğüm için kendi beynimde bir şeyler bulmaya çalıştım. ÖZKAN TURGAY: Serap’ın sorunu Canan’la değil, benimleydi. Ona ilgi göstermediğim için huzursuz oldu.

İletişim kopukluğu yüzünden kendimi dışlanmış hissettim!

BAŞAK ÇOKAN MAGAZİN
Boşanmanın eşiğinden dönen Özkan ve Serap Turgay, yaşananları ilk kez birlikte GÜNAYDIN'a anlattı. Serap Hanım, "İletişim kopukluğu beni öfkelendirdi ve konuştum" dedi. Özkan Turgay ise işlerinin yoğunluğunu suçlu ilan etti. Suçlanan Canan Anderson ise "Onlar kavga etti, faturası bana çıktı. Ben günah keçisi değilim" dedi..
Ünlü aranjör Özkan Turgay'ın 19 yıllık eşi Serap Turgay'dan boşanma kararı alması ve Serap Hanım'ın 'eşinin kendisini kemancı Canan Anderson'la aldattığını söylemesi'; magazin gündemine bomba gibi düştü. Ancak olayların üzerinden bir gün geçmeden Turgay çifti, 'aralarında iletişim bozukluğu yaşadıkları için birbirlerini yanlış anladıklarını' söyleyerek; evliliklerine kaldıkları yerden devam etmeye karar verdi. Serap Turgay, eşinin kendisiyle ilgilenmemesinin nedeni olarak gösterdiği kemancı Canan Anderson'dan özür diledi. Turgay çifti, barıştıktan sonra ilk kez GÜNAYDIN için biraraya geldi. Hedef gösterilen Canan Anderson da yanlarındaydı.

BİZDEN UZAKLAŞTI VE KOPTUK
* Sizi boşanmanın eşiğine ne getirdi?
SERAP TURGAY: Özkan Bey son prodüksiyonundan (Canan Anderson'un 'Nuh Tufanı' albümü) sonra tamamen koptu. Uzaklaştı ve uzaklaşmasına mantıklı bir açıklama getirmediği için, iyice koptuk.
ÖZKAN TURGAY: İşyerim ile evim aynı binada. Altlı-üstlü bir oturma düzenimiz var. İşime konsantre olmak zorundaydım.

* Ailenize vakit ayıramamak sıkıntı yaratmıyor mu?
S.T.: Yaratmaz olur mu? Önceden çocuğumuz yoktu, bir şekilde telafi edebiliyorduk. Ancak çocuk olunca sorumluluklar daha da farklılaşıyor. Çocuk babasının ilgisini istiyor. Ben hem annelik, hem de babalık yapınca çok yıprandım. Özkan işiyle o kadar meşgul ki, çocuktaki sorunları göremiyor. Onun benden haberi yok, benim ondan...

* Kaç yıllık evlisiniz?
S.T: 18 yıllık evliyiz. 23 yaşında evlendik.

* Bir flört döneminiz oldu mu ?
S.T.: Evet oldu. İki yıla yakın çıktık ve sonrasında evlendik.

* Özkan Bey nasıl sizden uzaklaştı?
S.T.: Zaten sürekli stüdyoda vakit geçiren bir insandı. Ancak benim çok destek verdiğim, Canan Anderson prodüksiyondan sonra Özkan Bey artık prodüksiyonla tamamen evlenmiş oldu. O süreçte koptuk. Doğru yürümeyen bir şey olduğunu söyleyip, ayrılmak isteyince ben de bunun sebebi olarak Canan Hanım ile yaptığı prodüksiyonu gördüm.

YOĞUN STRES PATLAMA YAPTI
* Sizi ne rahatsız etti de, gazeteye böyle bir açıklama yapma gereği duydunuz?
S.T.: Özkan duygularını benliğini ve iyi olan tüm yönlerini bu prodüksiyona verdi. Geriye Özkan'dan hiçbir şey kalmadı zaten. Geriye bana stres ve gerginlikler kaldı. Bu yoğun stres, patlamalara neden oldu.

* Özkan Bey, Canan Anderson'la neden bu kadar fazla mesai yaptınız?
Ö.T.: Canan Hanım'dan önce 10 yıldır prodüksiyon yapmıyordum. Daha çok film ve reklam müziği yapıyordum. Onlar daha kısa süreli çalışmalardı ve evime vakit ayırabiliyordum. Ben bir şeye çok konsantre olduysam, ne sorsanız cevap vermem. Cevap vermeyince Serap daha da çok geriliyor.

* Sizi gazetelere eşinizi ihanetle suçlayan bir konuşmaya iten ne oldu?
S.T.: Özkan ile kontak durumumuz oluşmadı. Diyalog taleplerim reddedildi. Randevu almam gerekiyordu. Çok kızmıştım. Sorularıma hiçbir cevap alamıyordum. Çocuğum huzursuz olmaya başladı. Sürece nasıl devam edeceğimi bilemedim. Öfkemden konuştum!
Ö.T.: Ben eve gelip, gidiyordum ama görünmez adam gibiydim. Sabaha karşı 5'te çalışmaya kalkıyorum, saat 10'da kahvaltıya çağırıyordu. 'Bir saniye geleceğim' diyordum ama beş saat sonra gidiyordum evime. Bu arada kilo vermeye de başladım.

KOŞTURMAKTAN ZAYIFLADIM
* Kiloyu işten dolayı verdiniz yani?
S.T.: Evet ben 18 yıl boyunca 'zayıfla' dedim, beni dikkate almadı. Ama bu prodüksiyonla kendisine dikkat etmeye başladı!
Ö.T.: Stüdyo çalışmalarım bitip de, turnelere başlayınca koşturmaktan kilo vermeye başladım. Sürekli yoğun bir koşturma söz konusuydu. Bu yüzden kilo verdim.

* Eşinizi çok yalnız bırakmışsınız...
Ö.T.: Evet maalesef biraz öyle oldu. Bu sebepten söylediklerinde çok haklı. Bu olay bizim için bir dibe vuruş oldu.

* Serap Hanım madem bu kadar yalnızdınız, neden boşanmayı denemediniz?
S.T.: Özkan Bey bana zaten geçen aylarda gelip işlerinin bundan sonra çok fazla artacağını, artık bana ve kızına çok fazla zaman ayıramayacağını söyledi. İsterse boşanabileceğimizi söyledi. Özkan telafi etmeye çalışıyor ama benim kırgınlığım sürüyor.
Ö.T.: Sevgiden ötürü boşanmadık.

DİBE VURUNCA ANLADIM
* Özkan Bey'e neden kırgınsınız?
S.T.: Beni bu duruma Özkan'ın ilgisizliği ve vurdum duymaz tavırları getirdi. Ben kendimden vazgeçtim ama altı yaşında bir kızımız var. Sürekli babasını istiyor.
Ö.T.: Benim çocuğum babacı. Beni çok özlüyor ama maalesef işlerim çok yoğun.

* Kızınıza vakit ayırmak bu kadar zor mu? Hollywod starları bile 'önce aile' diyor...
Ö.T.: Çocuğum bize dokunmadan yaşamıyor ki! Stüdyomda sürekli kızımla birlikteyim. Onunla belli aralıklarla ilgileniyorum. Ama daha fazla vakit ayırırsam, işlerim bitmiyor. Evimi geçindirmek zorundayım. Para kazanmak için gündüz prodüksiyon, geceleri de film müziği ve reklam yapıyorum.
S.T.: Ama çocuğum benim haftada bir gün babasıyla geçirdiğim zamandan mutlu değil. Ya da on dakikadan, yarım saatten...

* İhanet haberleri çıktıktan sonra ne değişti de, ayrılık kararından vazgeçtiniz?
Ö.T.: Dibe vurduktan sonra anladım. Büyük bir fırtına oldu, her şey yıkıldı ve fırtına dindikten sonra 'Neyi kurtarabilirim?' diye baktım. Sabaha kadar sevgi kırıntılarını topladım. Baktım ki ortaya büyük bir şey çıkıyor... Bizim evimizde büyük bir sevgi var!

SERAP'IN SORUNU BENİMLEYDİ
* Serap Hanım'ın hakkınızda konuşacağını bekliyor muydunuz?
Ö.T.: Hayır asla beklemiyordum. Çünkü başka bir kadın asla yok! Bu yüzden şok oldum tabii. Onun Canan Hanım'dan bir rahatsızlığı yoktu. Serap'ın sorunu benimle zaman geçiremediği içindi.

* Eşinizin Canan Hanım'a 6 bin dolarlık keman aldığını söylemişsiniz. Bu doğru mu?
S.T.: Özkan Bey sürekli yatırım yapıp, enstrüman alır. Ama önceden bana sorardı. Bu sefer beni devre dışı bıraktı.

* Canan Hanım'a ne yatırım yaptınız?
Ö.T.: Canan'ın sahnede rahat çalışması için teknolojik cihazlar aldık. Tahmini olarak 5-6 bin dolar yatırım yaptım sadece. Gerekirse kredi kartımın hesap ekstrelerini getiririm. Benim çekinecek veya veremeyecek hiçbir hesabım yok!

* 5 bin dolar için mi bu kadar öfkelendiniz Serap Hanım?
S.T.: Özkan öyle diyor ama öyle değil. Ayda 10 milyar para harcamaya başlamıştı.