kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Pırlantalı halıyı güvenlik görevlileri gösteriyor

Ünlü oyuncu Hillary Swank'in, 2005 yılında düzenlenen Oscar törenlerinde giydiği, sırtının güzelliğini gözler önüne seren mavi kostümü, epeyce konuşulmuştu. Kostümün tasarımcısı ise Guy Laroche'di. Bu kostümle epey sükse yapan Laroche, son günlerde halı tasarımına da el attı. Laroche, halılarıyla da, en az kıyafetleri kadar adından söz ettireceğe benziyor.

FİYATI 30 BİN EURO
Guy Laroche'nin tasarladığı, pırlanta ve inciyle kaplı halılar, ihtişamıyla göz kamaştırıyor. Ostrich baskılı dana derisi ve yüzde 100 Yeni Zelanda yününden imal edilen 2.80 metrekarelik bu halıda, saf gümüş plaka üzerine işlenmiş 975 adet pırlanta taş ve 590 adet inci bulunuyor. Fiyatı 30 bin Euro olan halıyı, Türkiye'de, AGK Carpet&Home'un İstanbul mağazası satıyor. Halıyı görmek için önceden randevu almanız gerekiyor. Ziyaretiniz sırasında da size üç güvenlik görevlisi eşlik ediyor.

Hillary Swank hayran kaldı
Hillary Swank, halının Almanya'daki lansmanına, kendisine 2005 yılında şans getiren kıyafeti ile katıldı. 30 bin Euro'luk halıyı yakından inceleyen Swank, halıya hayran kaldığını söyledi.
Haberin fotoğrafları