kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Ünlü tasarımcılar İstanbul'da buluştu
TÜRKİYE'NİN ilk uluslararası Dekorasyon ve Tasarım Fuarı i-deco, CNR Expo'da başladı. Açılışını Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Avrupa Mobilya Üreticileri Federasyonu Başkanı Rodrigo Rodriguez ve federasyonun Onursal Başkanı Calixto Valenti'nin gerçekleştirdiği fuarda, Belçikalı Didier Mahieu, Fransız Carolyn Quartermaine ve İtalyan Paola Navone gibi ünlü tasarımcılar "i-deas" alanında özel seminerler veriyor. Yerli ve yabancı toplam 285 markanın katıldığı fuarda, tasarımla ilgili bir kütüphane de ziyaretçilere hizmet veriyor.

Avea, adalete ceple aracı olacak
ADALET Bakanlığı ve GSM operatörü Avea, Ulusal Yargı Ağı Projesinin (UYAP) mobil ayağı için protokol imzaladı. Yapılan açıklamada, adaletin yerine getirilmesinde zaman kaybını ve buna bağlı olarak mağduriyeti engellemek için bakanlığın hayata geçirdiği UYAP ile adliyelerde başlayan sürecin devam edeceği belirtildi. Bu hizmeti sayesinde vatandaşlar, cep telefonlarından dava bilgilerini öğrenebilecek.

Çiğdem Atalay Fujitsu Siemens'te
FUJITSU Siemens Pazarlama ve İletişim Müdürlüğü görevine Çiğdem Atalay'ın getirildiği bildirdi. 2003 yılında Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'nden mezun olan ve aynı yıl Hewlett- Packard'da Ülke Satış Operasyonları Bölümü, Teknoloji Çözümleri Grubu'nda iş hayatına başlayan Atalay'ın, 2006'dan bu yana Kategori Ürün Müdürü olarak çalıştığı kaydedildi. Yapılan açıklamaya göre, Atalay'ın şirketin pazarlama ve iletişimiyle de yeni bir bakış açısı yaratması hedefleniyor.

Perdenin devi Brillant 'engel' tanımayacak
BAYDEMİRLER Grubu "Brillant" markasıyla, "sosyal sorumluluk" misyonunu üstleniyor. Brillant, mart ayında start alan Fiziksel Engelliler Vakfı'nın (FEV) "özrümüzle üretiyoruz" projesine sponsor oldu. Brillant "engelli" yaşama karşı toplum duyarlılığını artırma adına destek verdiği proje ile iş yerlerinde engelli istihdamı, sağlık ve eğitim hizmetleri gibi konularda "engel" tanımayanların yanında olacak. Projeyle engellilerin topluma kazandırılması hedeflenecek.
Haberin fotoğrafları