kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hilton, 3 bin 500 Euro'luk Kösem Sultan'da kalacak

SİNAN ÖZEDİNCİK
SİNAN ÖZEDİNCİK
Paris Hilton, İstanbul'da kalmak için Les Ottomans'ın 3 bin 500 Euro'luk Kösem Sultan Süiti'ni seçti. Daha önce Kevin Costner, Julio Iglesias gibi ünlülerin tercih ettiği süitte Kylie Minogue da kalacak..
Hilton Otelleri'nin vârisi, dünya jet sosyetesinin çılgın kızı Paris Hilton, 26 Mart'ta İstanbul'a geliyor. Nerede konaklayacağına karar veren Hilton, kendisine önerilen oteller arasından Ortaköy'deki Les Ottomans'ı seçti. Otel odalarının fotoğrafları Hilton'a gönderildi ve sonunda "Kösem Sultan" adlı süitte karar kılındı. Geceliği 3 bin 500 Euro olan Kösem Sultan Süit, 150 metrekare büyüklüğünde ve dubleks. Üst katında tamamen Boğaz manzaralı bir yatak odası ile yine Boğaz manzarasına hâkim olan jakuzili banyosu mevcut. Alt katta, büyük bir salon ve bir yatak odası daha bulunuyor. Hilton, burada üç gün kalacak. Paris Hilton ayrıca kendi odası hariç, beraberinde gelecek arkadaşları ve ekibi için de beş süit istemiş. Hilton'un menajeri, makyözü, kuaförü, özel koruması ve fotoğrafçısından oluşan ekibinin kalacağı odaların ücretleri 2 bin, bin 600 ve bin 400 Euro.

36 BİN EURO ÖDEYECEK
Yani toplam altı oda için üç günlük konaklama bedeli olarak 36 bin Euro ödenecek. Kösem Sultan Süit'te daha önce Kevin Costner, Julio Iglesias, Donna Karan, Jose Careras, Kuveytli Al Ghunaim Group adlı yatırım şirketinin CEO'su Maha Al Ghunaim ve ünlü restorancı Giuseppe Cipriani kalmıştı. Mayısta Kuruçeşme Arena'da konser verecek Kylie Minogue da burada kalacak. Türkiye'den ise Tarkan ile sevgilisi Bilge Öztürk, Cem Yılmaz ile Cansu Dere ve düğün gecelerinde Mustafa Sandal ile Emina Jahoviç, Kösem Sultan Süit'te kaldı. Her gece ayrı bir davette görülen ve bunun için büyük paralar talep eden Paris Hilton, tabiri caizse para basıyor. Kameraları gördüğünde kıyafetini kimin tasarladığını, gittiği gece kulübünü, köpeğinin kazağını kimin hazırladığını anlatıyor. Bu yüzden de ürünlerinin reklamını yapmak isteyen her şirket ve tasarımcı için biçilmiş kaftan. Oyunculuğa ve şarkıcılığa da soyunan Hilton, 2005'te "House of Wax" ile beyazperdeye transfer oldu. Yeni filmi "Hottie or Nottie" ile gündemde olan Hilton'un bir de çekimleri yeni biten müzikali var... Üstelik 2006 yılında çıkardığı albümün ardından ikinci albüm hazırlıklarına da başlamış durumda. En son Harvard Üniversitesi öğrencilerinin çıkardığı mizah dergisi "Harvard Lampoon" tarafından "yılın kadını" seçildi.
Haberin fotoğrafları