kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Efe Özal eski eşi Zeynep Beşikçioğlu’nun annelik görevini yerine getirmediğini iddia etti.

Nafaka isteyen eski eşe 'Kötü niyetli' dedi

Neslihan KESK?N SABAH
Eski cumhurbaşkanlarından Turgut Özal'ın oğlu Efe Özal, 2 çocuğunun aylık giderleri için 5 bin YTL'lik nafaka davası açan eski eşini suçladı..
8'inci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın oğlu Efe Özal'a, geçtiğimiz yıl boşandığı Zeynep Gül Beşikçioğlu, 2 çocuklarının hiçbir masraflarını karşılamadığı, tek başına söz konusu giderleri karşılayamadığı gerekçesiyle 5 bin YTL istemiyle nafaka davası açmıştı.

AYDA 500'ER YTL ÖDÜYOR
Efe Özal, davaya cevap dilekçesi göndererek eski eşine ağır suçlamalarda bulundu. Avukatı tarafından mahkemeye sunulan cevap dilekçesinde Özal'ın boşanma protokolünde iki çocuğu ve eski eşinin kimseye muhtaç olmamaları, iyi bir hayat sürebilmeleri için 'bonkör' davrandığı vurgulanarak 1. Levent'te bulunan aylık 7 bin YTL kira bedeli olan villasının yarısını iki çocuğunun üzerine yaptığı anlatıldı. Özal'ın bu villadan gelen kira bedelini çocukları adına eski eşi tarafından alınmasını kabul ettiği ifade edilen dilekçede "Protokolde çocukların giyim kuşam, okul masraflarından özel derslerine ve cep harçlıklarına kadar tüm ayrıntıyı düşünmüştür" denildi. Efe Özal'ın iki çocuğuna 500'er YTL'lik nafaka verdiği önceleri bu parayı Beşikçioğlu'nun hesabına yatırdığı belirtilen dilekçede "Ancak çocuklar 'Baba, annem senden aldığı parayı bize vermiyor' diyerek sitem etmişlerdir. Bunun üzerine para iki çocuk için açılan hesaplara yatırılmaya başlanmıştır. Anne bu paradan yoksun kalınca önce icra takibi başlatmıştır. İcra davasına sunulan banka dekontlarıyla tüm gerçek ortaya konmuştur" denildi.