kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Thatcher hastaneye kaldırıldı

Yeni Haber
İngiltere'nin eski başbakanlarından Margaret Thatcher'ın hastaneye kaldırıldığı bildirildi...
İngiliz Yayın Kuruluşu BBC, 82 yaşındaki Thatcher'ın ''tedbir amaçlı tıbbi kontrolden geçirilmek'' için Londra'nın güneyindeki bir hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Thatcher'ın kaldırıldığı St. Thomas Hastanesi'nden yapılan yazılı
açıklamada da, ''Barones Thatcher'ın St. Thomas Hastanesine kaldırıldığını ve gece boyunca hastanede gözlem altında tutulacağını teyit edebiliriz. Kendisinin durumu istikrarlı ve bakımıyla ilgilenen tıp görevlileriyle konuşuyor'' ifadeleri yer aldı.

"DEMİR LEYDİ" TABURCU OLDU

Eski İngiltere Başbakanı Margaret Thatcher, dün akşam muayeneden geçirilmek üzere hastaneye kaldırılmasından sonra bugün taburcu edildi.

İngiliz televizyonlarının görüntülerine göre, muayene sonucu hiçbir ciddi rahatsızlığa rastlanmayan ve yardımsız yürüyebilen 82 yaşındaki Thatcher, Londra'daki Saint Thomas hastanesinin önünde toplanan birkaç kişiyi selamladı.

Eski Başbakan taburcu edilmeden hemen önce açıklama yapan özel sekreteri Mark Worthington, Thatcher'ın çok iyi olduğunu, rahat bir gece geçirdiğini ve kendisini çok daha iyi hissettiğini söyledi.