kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dilek Hanif ilk mağazasını City's'de açıyor

Ünlü modacı Dilek Hanif, ilk mağazasını alışveriş merkezi City's'de açmaya karar verdi. Hanif, kendi adını taşıyan mağazasında tasarımlarını geniş bir kitleye sunmak istediğini söylüyor..
Geçtiğimiz ay Paris'te yapılan Haute Couture Moda Haftası'nda düzenlediği defileyle tüm dikkatleri üzerine çeken modacı Dilek Hanif, tasarımlarını ilk kez bir mağazada satacak olmanın heyecanını yaşıyor. Haute couture ustası Hanif, bu haftasonu City's'de kendi adıyla açacağı yeni mağazasında; şık, zarif ve farklı çizgisini daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyor. Tasarımlarını herkesin giyip, kullanabileceği bir hale getirmek istediğini belirten ünlü modacı, City's'deki mağazasında da işte bu hayalini gerçekleştireceğini ifade ediyor. Amacının tek sezonda tüketilen giysiler yerine, her zaman bir kadının gardırobunda bulunması gereken parçalar tasarlamak olduğunu belirten Dilek Hanif'in, en büyük hedefi ise tasarımlarıyla bir klasik haline gelmek.

SADE ŞIKLIK İSTEYENLERE
Hanif'in City's'de satışa sunulacak koleksiyonunun iddiası detaylarında gizli olacak. Mağazada satılacak sade bir smokin veya siyah bir elbise sayesinde isteyen, trendlerin kaosundan uzak bir şıklık yaratabilecek.
Haberin fotoğrafları