kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni çıkanlar

Sevilen şarkılar bir araya geldi
Şebnem Ferah, Yalın, Nev, Kenan Doğulu, Sezen Aksu, Gripin, Demet Akalın ve Sıla gibi pek çok ünlü sanatçının yer aldığı 'Powentürk Müzik Ödülleri 2008' adlı albüm piyasaya çıktı. İki CD'lik toplama albümde 29 şarkı bir araya getirildi.

Nina Varon'dan sahici bir aşk
Uzun yıllar prodüktör, besteci ve söz yazarı yönü ile tanıdığımız müzik adamı Nino Varon, 51 yıllık müzikal yolculuğuna 'Ninovari' adlı albümü ile devam ediyor. Nino Varon'un kaybettiği eşinin anısına yaptığı albümde; söz ve besteleri kendisine ait aşk, hasret ve tutku dolu 15 şarkı yer alıyor.

Aşka dair en güzel besteler
PMD Yapım ve Joy Türk işbirliğiyle hazırlanan 'Aşkı Hisset' albümü, en güzel aşk şarkıları bir araya getirdi. Emre Aydın'ın 'Belki Bir Gün Özlersin', Kıraç'ın 'Olur Ya' parçalarının yer aldığı albümde Sezen Aksu da var.

Bağlama ile 'Can Telinden'
Dr. Necati Özdemir'in bağlamasıyla hayat verdiği Acem Türküsü', 'Bozkır Türküsü', 'Coş Havası' gibi Anadolu ezgilerinin yer aldığı 'Can Telinden' adlı albüm, Kalan Müzik etiketiyle piyasaya çıktı. Dr. Necati Özdemir, Anadolu ezgilerini kendine özgü tarzıyla albümüne taşıdı.
Haberin fotoğrafları