kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İkizlerini Fransa'da doğuracak

İkizlere hamile olduğu söylenen Angelina Jolie, Fransa'da doğum yapacak. Kızı Shiloh'u Namibya'da dünyaya getiren Jolie'nin annesinin yarı Fransız olmasının bu kararına etki ettiği konuşuluyor..
Dünyanın dört bir yanından evlat edinen Angelina Jolie, çocuklarının doğum yerlerini koluna dövme yaptırmasıyla tanınıyor. Kolunu bir pusula haline getiren ünlü yıldız, çocuklarının doğum yeri koordinatlarını bedenine kazıtıyor.

YAZA FRANSA'DA
Joline'nin ilk dövmesi Maddox'un doğduğu Kamboçya'nın, 2. dövme Zahara'nın memleketi Etiyopya'nın, 3. dövme Brad Pitt'ten olma kızı Shiloh Nouvel'in doğum yeri Namibya'nın, 4. dövme ise geçtiğimiz yıl evlat edindiği Pax Thien'in memleketi Vietnam'ın koordinatlarını simgeliyor. Jolie, şimdi de Fransa'nın koordinatlarını vücuduna dövme yaptırmaya hazırlanıyor. Güzel yıldıza yakın kaynaklar, Jolie'nin ikizlerini Fransa'da doğuracağını dile getiriyor. Önümüzdeki günlerde Brad Pitt ve çocuklarıyla birlikte Fransa'ya taşınmaya hazırlanan güzel aktrisin bu yaz Fransa'da doğurması bekleniyor. Daha önce çocuklarıyla birlikte birçok kez Paris'e giden ve ailece Fransa'yı çok sevdiklerini belirten Jolie'nin doğumu Fransa'da yapmaya karar vermesinde annesi de büyük rol oynuyor. 2007'de kanserden kaybettiği annesi Marcheline Bertrand'ın yarı Fransız olması Jolie'nin ülkeye sempati duymasını sağlıyor.
Haberin fotoğrafları