kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Paris Hilton kanunları!

Canımdan çok sevdiğim, bir tanecik arkadaşım (Tamam biraz abarttım) Paris Hilton, 26 Mart'da İstanbul'a geliyor. Kanal 1'in düzenleyeceği güzellik yarışmasında jüri üyeliği yapacak. Ancak Paris, henüz ülkemiz gelmeden seyahati süresince kendisi için yapılması gerekenleri uzun bir liste yapıp gönderdi. İşte Paris Hilton kanunları:
* Cam kenarı, First Class uçak bileti.
* Les Ottomans Otel'de iki süit oda.
* Camları ve kendi siyah renkli bir cip, 1 adet BMW 7 serisi, 1 adet Mercedes S Class, 1 Lincoln, 1 Cadillac cip. Şoförlerin hepsi İngilizce bilecek. Paris Hilton'un kullanacağı otomobilde iPod bağlantısı olacak.
* Özel koruma grubu. Biri mutlaka silahlı olacak, ekipte bir de kadın bulunacak.
* Özel VIP parti.
* Akşam yemeklerinde kobe beef ve fleminyon olacak. Et iyi pişmiş olacak. Karides, istakoz ve yengeç olacak. Suşi istemiyor, ancak görüp canı isterse yiyecek. Ayrıca buharda pişmiş sebzeler bulunacak. Sebzelerin tamamı organik olacak.
* Kahvaltıda fıstık ezmesi, hindi göğsü, ince kesilmiş ballı jambon, beluga havyar, yumurta, ançuez, mayonez, soya sütü, domates çorbası, organik yağsız süt, normal Cola, Red Bull ve Grey Goose votka.
* Üst düzey beş gazeteci ile biraraya gelecek ve toplam görüşme süresi 50 dakikayı aşmayacak.
* İki televizyon şovuna katılacak. Paris'in istek listesi böyle... Tabii bir de fiyatını merak ettim. İstanbul'da üç gün geçirecek olan Hilton, 200 bin dolar civarında bir para alacakmış.