kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Zahid Akman

Sponsorlar dandik popülerlerin peşinde

* RTÜK Başkanı Sayın Zahid Akman "Medyada en güvenilir isimler, radyocular" dedi. İşte senelerdir yaptığımız işin karşılığı bu. Türk halkı bize inanıyor. Ama firmalar magazinde kim konu oluyorsa ona sponsor oluyor. Bir radyocu olarak milyonları sürüklüyorum, en çok bana inanıp güveniyorlar ama ürün sahipleri en çok kaçamak yapanlara, frikik verenlere sponsor oluyor. Yahu senin ürünün için en iyi tanıtıcı benim, sen hâlâ dandik popülerlerin peşinden gidiyorsun.

* Profesyonel olarak seslendirme ve sunuculuk yapıyorum. Bu radyo dünyası çok nankör. Bir gün tepetaklak olursam bir köşede yapacak işlerim kalsın. Yeteneğim doğrultusunda yan işler yapıyor, para kazanıyorum. Ne yapayım henüz köşeye çekilip torun sevecek yaşta değilim.

* İyi bir televizyoncu iyi bir radyocu olamaz, ama iyi bir radyocu iyi bir televizyoncu olabilir. Kral TV'de Ebru Yaşar'la birlikte 'Uzun Geceler' isimli programı yaptım, oldu. 'Organize İşler' filminin açılışına sesimi vermiştim. Ne büyük gurur! 'Bir İhtimal Daha Var' isimli filmde konuk oyuncu olarak yer aldım. Tamam, belki 15 saniye gözüküyorum ama Hıncal Uluç ve Cem Özer de aynı filmde 10'ar saniye ya varlar ya yoklar...