kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Güzel kadınlar zengin erkeklerle mi birlikte olur?

Güzel kadını gören fakir Türk erkeğinin aklından şu düşünce geçer: Cebimde olacaktı ki tomar tomar, şu güzel kızları kapacaktım onar onar!.
Nişantaşı'nda bir mağazada tezgahtar olarak çalışıyorum. Mağazaya gelen müşterilerde gördüğüm şey şu: Her zengin adamın yanında son derece güzel bir kadın var. Şimdi ben de size soruyorum: Güzel kadınlar her zaman zengin erkeklerle mi birlikte olur? (Begüm K.)

Hayır! Aslında zengin erkekler güzel kadınlarla birlikte oluyor. Asırlık çınar ağacı gibi gövdesini genişletmiş bazı zengin ve çirkin bodur adamlar, Yahudiler gibi ticaretten iyi anladıkları için, kadının da 'bir içim su!' gibi olanlarını seçip kendilerine zevce olarak alıyor. Zevce almayanlar da kendisine 'dost!' ediniyor.

KADININ SERMAYESİ GÜZELLİĞİ
Siz de dikkat etmişsiniz; genç ve güzel kadınları her zaman zengin adamlarla birlikte görüyoruz. Güzel kadının zengin adamla aşkı hiç kuşkusuz ki tamamen 'duygusal!' Ne yazık ki gerçek şu, zengin erkekler güzel bir kadına aşık olmaz. Onlar sadece güzel olan şeye sahip olmak ister. 'Aşık olmak' ve 'sahip olmak' kavramları tamamen farklı şeylerdir. Ülkemizde bazı zengin erkeklerin sahip olduğu güzel şeyleri görmek istiyorsanız Maçka Parkı'nda bir-iki saat oturmanız yeter de artar. Rus ve Ukraynalı güzel ve genç kadınlar ister istemez gözünüze çarpıyor. Ayrıca şöyle de bir gerçek var ki; her güzel kadını gören fakir Türk erkeğinin de aklından şu düşünce geçer: "Ah ulan ah! Şu paranın gözü kör olsun! Şimdi cebimde olacaktı ki tomar tomar, şu güzel kızları kapacaktım onar onar!" Kısacası; güzel bir kadın, güzel bir otomobil gibidir. Herkes ona sahip olamaz. Paran varsa beri gelirsin, yoksa basıp geri gidersin...