kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl yapılan ilk 'Popstar Alaturka' yarışmasında tanışıp, evlendiği Armağan Uzun'dan (solda) boşanacağı için sinirlerinin bozuk olduğunu söyledi.

4 Mart'ta dul olacağım sinirlerim çok bozuk!

MUSTAFA DERYAHAN
Bülent Ersoy, 'Popstar Alaturka'da yarışan Ercan'ın dul ninesi 'Hanım' ile böyle dertleşti: Şu sıra ne yapacağımı bilmiyorum... Sinirlerim çok bozuk!..
İLİŞKİLİ HABERLER
4 Mart'ta dul olacağım sinirlerim çok bozuk!
Osmantan Erkır'ın yapımcılığında ekrana gelen 'Popstar Alaturka' yarışmasına önceki gece; terör şehitleri damgasını vurdu. Erkır, pazar akşamı yayına çıkıp çıkmama konusunda karamsarlık içine girdiklerini belirterek, "Ancak teröristlerin ekmeğine yağ sürmeyeceğiz ve programı ertelemeyeceğiz" diye aldıkları kararı açıkladı.

SİZ ZATEN EVLİSİNİZ, ÇOCUK YAPIN
Bu arada Ebru Gündeş, "Eğer benim bir çocuğum olsaydı, onu askere gönderirdim" diye terör olaylarına olan öfkesini dile getirdi. Ersoy'un "Siz zaten evlisiniz, bir tane çocuk yaparsınız olur biter" sözü ise Gündeş ile sevgilisi Erkır'ın bozulmasına neden oldu. Bülent Ersoy, ardından konuyu değiştirdi ve "Benim bir oğlum olsa, o da askerde şehit düşse; ben kendimi parçalardım. Çünkü benim evladım olmadıktan sonra, ben yaşasam ne olur yaşamasam ne olur" dedi.

YARIŞMACI MEHTAP ÇOK AĞLADI
Yarışmacılardan Mehtap ise Güneydoğu'da bir arkadaşının şehit olması üzerine sahnede gözyaşlarına boğuldu. Mehtap, ağlayarak şehitlere rahmet diledi. Programda şarkı söyleyen herkes, şehitleri anmayı ihmal etmedi. Gecenin ilginç anları da, yarışmacı Ercan'ın anneannesinin konuşmaya başlamasıyla yaşandı. Ercan'ın 'Hanım' isimli ninesi, jüri üyelerine iltifat yağdırarak, ilgilerini çekmeyi başardı.

HANIM NİNE'YLE DERT PAYLAŞTI
Jüri üyeleri tarafından sahneye davet edilen Hanım Nine, kendine has Karadeniz şivesi ve dul olması nedeniyle Bülent Ersoy'un ilgi odağı oldu. Ersoy, boşanmak üzere olduğu Armağan Uzun'a dair hislerini şöyle ifade etti: "Ben de 4 Mart 2008'den itibaren dulum. Seninle programdan sonra oturup konuşalım. Ne olacak bilmiyorum sinirlerim çok bozuk. Gittiiiiiiii, gitti, gitti..."
Haberin fotoğrafları