kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bülent İnal Elvin Aydoğdu Elvin Aydoğdu Serap Aksoy Engin Akyürek Polat Bilgin Levent Ünsal Avni Yalçın

Set, 'Alice Harikalar Diyarında'yı andırıyor

MUSTAFA KIZIL - GÜNAYDIN
atv'nin sevilen dizisi 'Karayılan'ın çekimleri sürüyor. Keyif içinde çalışan dizi ekibinden Begüm Birgören, "Bizim setimiz tıpkı 'Alice Harikalar Diyarında' gibi. Çok eğlenceli" diyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Set, 'Alice Harikalar Diyarında'yı andırıyor
tv ekranlarında yayınlanan ve Birinci Dünya Savaşı sonrasında Antep-Maraş-Urfa üçgeninde işgalcilere karşı verilen mücadeleyi anlatan 'Karayılan' adlı dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi sürdürüyor. Yapımcılığını Tomris Giritlioğlu'nun, yönetmenliğini ise Cem Akyoldaş ve Feride Kaytan'ın üstlendiği dizi, özellikle aksiyon sahneleriyle nefes kesiyor.

KONSEPT DEĞİŞTİ
Dizide 'Karayılan'ı canlandıran Bülent İnal, çekimleri İstanbul Samandıra'da kurulan dev bir platoda gerçekleştirilen dizinin konseptinin 7. bölümden sonra değiştiğini söylüyor: "Senaristimiz ve yönetmenlerimiz değişince dizimizin formatı da biraz farklılaştı. Ama bizi bu değişiklikten çok, hava şartları zorluyor." Dizinin diğer başrol oyuncusu Begüm Birgören, dönem projesinde rol almanın hem zevkli, hem de zor olduğunu söylüyor.

OYUN GİBİ!
Dizide 'Elvan' karakterini canlandıran oyuncu ekliyor: "Dönem işinin atmosferi çok başka. O kostümleri giydiğiniz anda oyunun içindesiniz zaten. Üstelik bizim platomuz gerçekten 'Alice Harikalar Diyarı' gibi." 'Belkıs Hanım' rolündeki Serap Aksoy ise duygularını, "Geçmişte yaşanmış acılara bu dizi vasıtasıyla tanıklık ettiğim için çok mutluyum" diyerek dile getiriyor.

YİNE ANTEP!
Seyircinin 'Yabancı Damat' dizisinden hatırladığı Engin Akyürek ise şöyle konuşuyor: 'Yabancı Damat' 3 yıl sürmüştü. Umarım bu dizi de uzun yıllar devam eder. Orada Gaziantep'in 2000'li yıllardaki halini anlatıyorduk. 'Karayılan'da ise çok daha gerilere gidiyoruz."
Haberin fotoğrafları