kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
'TAŞ' gibi oldu! Birkaç hafta önce bikinisiyle deniz kenarında güneşlenirken objektiflere yakalanan Mariah Carey, bronz teni ve incecik vücuduyla göz doldurdu. Carey, "Kilo verebilmek için çok uğraştım ama değdi" diye konuştu.

Balıketli Mariah çok eskilerde kaldı

Amerikalı ünlü şarkıcı Mariah Carey, şu sıralar incecik vücuduyla dikkat çekiyor. Uzun süredir nisan ayında piyasaya çıkaracağı yeni albümü için sürekli çalışan Carey, son birkaç ayda 8 kilo verdiğini söylüyor..
Dünya çapında 150 milyonluk albüm satışıyla en çok satan kadın şarkıcıların başında gelen Mariah Carey, nisan ayında piyasaya çıkaracağı yeni albümü That Chick' için şu sıralar stüdyodan çıkmıyor. Carey, yeni albümü öncesinde imajını da yenileyerek hayranlarını şaşırtmaya hazırlanıyor. Her zaman balıketli vücuduyla boy gösteren Carey, şimdilerde incecik vücuduyla dikkat çekiyor. Ergenlik döneminden bu yana kilo sorunu yaşayan Carey, "Yıllarca balıketli bir kadın oldum, bundan sonra kiloma dikkat edeceğim. Şimdiki halimden çok memnunum" şeklinde konuşuyor.

ÖDÜLLER VERİYORUM
Son birkaç ayda 8 kilo veren ünlü yıldız, güzel vücuduyla mankenlere taş çıkartıyor. Sağlıklı bir şekilde beslenmeye başladığını söyleyen Carey, düzenli olarak spor yapıyor ve formunu yüzerek koruyor. Yeni albümü müzik marketlerde yerini aldıktan sonra turneye çıkmaya hazırlanan Carey, ince vücuduyla turnede olmak istiyor. "Eskiden çok sıkı diyetler yapardım, aç kaldığımda zayıflayacağımı düşünürdüm. Şimdi bunun doğru olmadığını anladım" diyen seksi yıldız şöyle devam ediyor: "Ara sıra kendimi sevdiğim yiyeceklerle ödüllendiriyorum, bu ödülleri yemenin diyetimi mahvetmediğini anladım."
Haberin fotoğrafları