kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aydınlar ışıklarını yaysın ki yarasalar uçamasın!

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, başörtülü öğrencilerin yarın İstanbul Üniversitesi kapısından geri çevrileceğini söyledi...
İLİŞKİLİ HABERLER
Aydınlar ışıklarını yaysın ki yarasalar uçamasın!
HALİL ERKEN: İnsanların kılık kıyafetine bakmadan eğitim almalarını sağlamak sayın bürokratların görevi iken, bazı tabularından dolayı insanları bu haktan mahrum etmek isteyenlerin neslinin artık tükenmekte olduğundan dolayı mutluyum.

AHMET KARA: Sonuna kadar destekçisiyiz, türbanı üniversitelerde istemiyoruz. Türkiye'yi bu şekilde aşağılayamazlar. Türkiye'de hukuk var, kimse ama hiç kimse yargıdan üstün değildir.

ZERRİN BÜYÜKKARAY: Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Ama karanlıktan kurtulmak için aydın kişilere ihtiyacımız var, ışıklarını yaysınlar ki karanlığı seven yarasalar uçamasın.

HÜSNÜ AYANOĞLU: Bu ülkeyi milletten maaş alan atanmış memurlar mı yönetiyor, yoksa milletin seçtikleri mi yönetiyor? Seçim falan yapmayalım, siz kafanıza göre ülkeyi yönetin... Efendiler, millet doğruyu yanlışı seçim zamanı değerlendirir. Bu millet en az sizin kadar laiktir.