kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ben dansözle de mankenle de çalışabilirim

Mankenlerin tiyatro yapmasına ne diyorsunuz?
Ne güzel işte! Herkes yapsın yapmasına ama ortada nasıl durduğuyla ilgili bir problem var. Siz o kişiye saygı duyuyor musunuz? 30-40 yıllık bir tiyatrocuya mı saygı duyarsınız yoksa ahbap-çavuş ilişkisi ya da boyu uzun, saçı sarı diye sahne alan bir oyuncu adayına mı? Yani ne kadar emeği var? Benim için fark etmez. Ben mankenle de dansözle de çalışırım.

TUĞBA ÖLÇÜM DEĞİL!

* Peki sahnede izleyip, beğendiğiniz bir manken oldu mu? Tuğba Özay hapishaneye girmeden önce bir tiyatroda rol almıştı, nasıl bulmuştunuz?
Ben bulmak istemiyorum. Bu benim ölçüm değil. Ayrıca tavırlı da değilim. Yurtdışında da bir sürü manken oyunculuk yapıyor. Nicole Kidman mankenmiş mesela... Çok da saygı duyuluyor. Keşke bizden de öyle çıksa ama onun verdiği emekle bizim ülkemizdeki mankenlerin verdiği emek arasında çok ciddi bir fark var. Ben bunu görünce onlara saygı duymuyorum. Benim saygı duyup, duymamam da zaten onları da çok ilgilendirmiyor. Çünkü onlar başka bir cumhuriyette yaşıyor. Beş sene önce bir tartışma vardı 'Mankenden oyuncu olur mu?' diye. Olur, niye olmasın ki? Ama seyrettiğinde sizin içinize siniyor mu? Bunu sormak lazım...