kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Hem kel, hem!..

Galatasaray kulübünden bir yedek üye, bir boşboğaz, Fener maçından önce arkadaşı Rizespor Başkanını telefonla uyarmış..
"Bu maça 14 haftadır görev yapmayan birini atadılar, dikkat" diye..
Haluk Ulusoy Federasyonunu Recep Tayyip Erdoğan ve onunla işbirliği yapan Özhan Canaydın devirdi ya. Ulusoy giderayak, Erdoğan'ın Rizesine, Canaydın'ın Galatasaray'ına kazık atabilir ya..
Telefon konuşması sırasında Rize Başkanının yanında Fener Başkanı Aziz Yıldırım da var. Rize Başkanı olup biteni anında Yıldırım'a nakledince, Fener Başkanı telefonu kapıyor elinden ve Galatasaray Yedek Yöneticisine muhatap olarak (Ki Aziz Yıldırım bu protokola ne kadar meraklıdır, iyi bilinir.) o meşhur Aziz Yıldırım üslubuyla giydiriyor, Allah giydiriyor.
Hırsını alamıyor. Etrafındaki bilinen hık deyicileri de saza giriyor. Bitmiyor, kutsal ittifak medyası Galatasaray'ı boy hedefi yapıyor..
Tamam, tamam olmasına da, bu konuda söz hakkı olmayan bir kurum varsa bu ülkede, Fenerbahçe'dir. Geçen yıllara gitmeye gerek yok. Daha bu sezon kaç hakem hakkında, hem de maçtan bir gün önce en sert bildirileri onlar yayınlamadılar mı?.. Hakemin değişmeyeceğini bile bile yayınladıkları bu bildirilerin amacı, onun kararlarını etkilemek değil miydi?.
"İlk taşı masum olan atsın" demiş, bilirsiniz..
Bu konuda taş atma hakkı olmayan tek kulüp, bugünkü yöneticileri ve başkanıyla Fenerbahçe'dir.