kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Ankara merkez ve ilçelerinde bu hafta oluşacak hava durumu şöyle;

Ankara Merkez: 19 Şubat Salı günü Ankara'nın merkezinde hava hafif kar yağışlı olurken sıcaklık en yüksek -3 ile en düşük -10 derece arasında seyredecek. Çarşamba günü hava sisli olacak, sıcaklık ise en yüksek 2 ile en düşük -4 derece arasında gerçekleşecek. Perşembe günü hava yine sisli olacak, sıcaklık ise en yüksek 4 en düşük ise -3 derece olacak. Cuma günü hava çok bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 5 en düşük sıcaklık ise -3 derece olarak gerçekleşecek.

Bala: Yarın Bala'da hava hafif kar yağışlı olurken sıcaklık en yüksek -3 ile en düşük -8 derece arasında seyredecek. Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 2 ile en düşük -3 derece arasında gerçekleşecek. Perşembe günü hava yine parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 3 en düşük ise -6 derece olacak. Cuma günü hava çok bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 4 en düşük sıcaklık ise -1 derece olarak gerçekleşecek.

Beypazarı: Yarın Beypazarı'nda hava hafif kar yağışlı olurken sıcaklık en yüksek -2 ile en düşük -9 derece arasında seyredecek. Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 3 ile en düşük -2 derece arasında gerçekleşecek. Perşembe günü hava yine parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 4 en düşük ise -5 derece olacak. Cuma günü hava çok bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 5 en düşük sıcaklık ise 0 derece olarak gerçekleşecek.

Çubuk: Yarın Çubuk'ta hava hafif kar yağışlı olurken sıcaklık en yüksek -4 ile en düşük -12 derece arasında seyredecek. Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 1 ile en düşük -5 derece arasında gerçekleşecek. Perşembe günü hava yine parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 2 en düşük ise -8 derece olacak. Cuma günü hava çok bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 3 en düşük sıcaklık ise -2 derece olarak gerçekleşecek.

Elmadağ: Yarın Elmadağ'da hava hafif kar yağışlı olurken sıcaklık en yüksek -4 ile en düşük -11 derece arasında seyredecek. Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 1 ile en düşük -4 derece arasında gerçekleşecek. Perşembe günü hava yine parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 2 en düşük ise -7 derece olacak. Cuma günü hava çok bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 3 en düşük sıcaklık ise -2 derece olarak gerçekleşecek.

Gölbaşı: Yarın Gölbaşı'nda hava hafif kar yağışlı olurken sıcaklık en yüksek -2 ile en düşük -9 derece arasında seyredecek. Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 3 ile en düşük -2 derece arasında gerçekleşecek. Perşembe günü hava yine parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 4 en düşük ise -5 derece olacak. Cuma günü hava çok bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 5 en düşük sıcaklık ise 0 derece olarak gerçekleşecek.

Haymana: Yarın Haymana'da hava hafif kar yağışlı olurken sıcaklık en yüksek -3 ile en düşük -10 derece arasında seyredecek. Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 2 ile en düşük -3 derece arasında gerçekleşecek. Perşembe günü hava yine parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 3 en düşük ise -6 derece olacak. Cuma günü hava çok bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 4 en düşük sıcaklık ise -1 derece olarak gerçekleşecek.

Kalecik: Yarın Kalecik'de hava hafif kar yağışlı olurken sıcaklık en yüksek -2 ile en düşük -10 derece arasında seyredecek. Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 3 ile en düşük -3 derece arasında gerçekleşecek. Perşembe günü hava yine parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 4 en düşük ise -6 derece olacak. Cuma günü hava çok bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 5 en düşük sıcaklık ise -1 derece olarak gerçekleşecek.

Kazan: Yarın Kazan'da hava hafif kar yağışlı olurken sıcaklık en yüksek -3 ile en düşük -11 derece arasında seyredecek. Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 2 ile en düşük -4 derece arasında gerçekleşecek. Perşembe günü hava yine parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 4 en düşük ise -6 derece olacak. Cuma günü hava çok bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 5 en düşük sıcaklık ise -1 derece olarak gerçekleşecek.

Kızılcahamam: Yarın Kızılcahamam'da hava hafif kar yağışlı olurken sıcaklık en yüksek -4 ile en düşük -12 derece arasında seyredecek. Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 1 ile en düşük -5 derece arasında gerçekleşecek. Perşembe günü hava yine parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 2 en düşük ise -5 derece olacak. Cuma günü hava çok bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 3 en düşük sıcaklık ise -3 derece olarak gerçekleşecek.

Nallıhan: Yarın Nallıhan'da hava hafif kar yağışlı olurken sıcaklık en yüksek -2 ile en düşük -9 derece arasında seyredecek. Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 3 ile en düşük -2 derece arasında gerçekleşecek. Perşembe günü hava yine parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 4 en düşük ise -5 derece olacak. Cuma günü hava çok bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 5 en düşük sıcaklık ise 0 derece olarak gerçekleşecek.

Polatlı: Yarın Polatlı'da hava hafif kar yağışlı olurken sıcaklık en yüksek -2 ile en düşük -9 derece arasında seyredecek. Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 3 ile en düşük -2 derece arasında gerçekleşecek. Perşembe günü hava yine parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 4 en düşük ise -5 derece olacak. Cuma günü hava çok bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 5 en düşük sıcaklık ise 0 derece olarak gerçekleşecek.

Şereflikoçhisar: Yarın Şereflikoçhisar'da hava hafif kar yağışlı olurken sıcaklık en yüksek -2 ile en düşük -10 derece arasında seyredecek. Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 2 ile en düşük -3 derece arasında gerçekleşecek. Perşembe günü hava yine parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise en yüksek 3 en düşük ise -6 derece olacak. Cuma günü hava çok bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 4 en düşük sıcaklık ise -1 derece olarak gerçekleşecek.

(CHA)