kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Genç oyuncular

DENİZ GÜNGÖREN
'Yapımcılar tipimi komik buldular, oyuncu oldum'
Mimar Sinan Üniversitesi fotoğraf bölümü öğrencisi Deniz Güngören, oyunculuğa 'Okul' filmiyle başlamış. Daha sonra çeşitli dizilerde rol almış. Güngören, '120'de 'Şişko Ferit' rolünü canlandırıyor. Şu sıralar bir müzikalde rol alan genç oyuncu, yapımcıların şimdiye kadar tipini komik buldukları için ona teklif getirdiklerini söylüyor.

ALİCAN YILMAZ
'Sabah'ın reklam filmlerinde oynadım'
Pera Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi olan Alican Yılmaz, konservatuvar eğitimi almak istiyor. SABAH gazetesinin reklam filminde de rol alan Yılmaz, eskiden oyunculuğa 'ün ve para kazanmanın bir yolu' olarak baktığını ancak '120'yle birlikte fikrinin değiştiğini belirtiyor. Genç oyuncu filmde 'Sarı Selim' karakterini canlandırıyor.

MUSTAFA KARAKOYUN
'Annem subay olmamı çok istiyordu ama...'
Semaver Kumpanya'da tiyatro dersleri alan Mustafa 8. sınıf öğrencisi... Annesinin subay olmasını istediğini ancak kendisinin tiyatroda ısrar ettiğini belirten Mustafa, filmde imamın oğlu 'Abdullah'ı oynuyor. Mustafa, Van'da bakkal bulmak için bile 2 kilometre yürümeleri gerektiğini ama orada kalmanın kendisine çok şey kattığını belirtiyor.

OZAN CEM
'Filmi izleyen herkesi ağlatacağıma eminim'
'120', 8. sınıf öğrencisi Ozan'ın ilk oyunculuk deneyimi... Zatüre bir çocuk olan 'Mustafa'yı canlandıran Ozan, "Filmde çok duygusal sahnelerim var. İzleyen herkesi ağlatacağıma eminim" diyor. Şimdiye kadar hep başka meslekleri seçmeyi düşündüğünü söyleyen Ozan, '120'den sonra oyunculuğa aşık olduğunu belirtiyor.

OYTUN ÖZTAMUR
'Özge abla ve Cansel abiden çok şey öğrendim'
Filmde 120 çocuğa önderlik eden, onları biraraya toplayan 'Mehmet' karakterini canlandıran Oytun Öztamur şu sıralar ÖSS'ye hazırlanıyor. Şimdiye kadar 'Gizli Dünyalar', 'Sırlara Yolculuk', 'Emret Komutanım' ve 'Arka Sokaklar'da rol alan Öztamur, filmin başrol oyuncuları Özge Özberk ve Cansel Elçin'den çok şey öğrendiğini söylüyor.
Haberin fotoğrafları