kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Turuncu kış sezonuna güneş gibi doğuyor!

Göz alıcı özelliğiyle genelde yazın tercih edilen turuncu, bu kış çok popüler. Şamdan Plus'tan Selin Öksüz, turuncunun kış modasındaki hakimiyetini yazdı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Turuncu kış sezonuna güneş gibi doğuyor!
Bu kış, moda dünyasında, geçmiş yıllardan çok daha hareketli geçiyor. Çünkü bu sezon hem yaz mevsiminden kalan renkleri kullanıyoruz, hem de yine yaza özgü desenlere rastlıyoruz. Etrafımız rengarenk çiçek desenleriyle bezenmiş kıyafetlerle dolu. Turuncu, gökkuşağını andıran bu renklerin arasında ön sıralarda yer alıyor. Dünyanın en ünlü modacıları, birbiri ardına düzenlenen moda haftalarında, bir sonraki kış sezonunun trendlerini sunmaya başladılar bile. Şu ana kadar takip edebildiğimiz defilelerden anladığımız ise önümüzdeki kış sezonunun da hayli renkli geçeceği.

SEZONLAR KARIŞTI
Bu moda haftalarında gördük ki, artık sadece yazın giyilir diye düşündüğümüz kıyafetleri ve renkleri, kış mevsiminde de kullanacağız. Bu nedenle de 2008 Sonbahar-Kış sezonu trendleri hiç olmadığı kadar renkli ve canlı.

ZOR BİR RENK
Turuncu canlılığı ve göz alıcılığıyla her zaman yaz mevsiminin vazgeçilmezleri arasında yer almıştır. Kullanım alanının kısıtlı olduğu düşünülür genelde, çünkü gerçekten de zor bir renktir. Uygun kombinasyonları bulabilmek de zordur. Ancak kış sezonunda farklı renkleri birbirleri ile kombin etmek moda olduğu için, bu konuda sıkıntı çekmekten de kurtuluyoruz artık. Ama eğer zıt renkleri birlikte kullanmaktan hoşlanmayanlardansanız; turuncu ile en çok siyah ve grinin uyduğunu söyleyelim.
Haberin fotoğrafları