kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Jessica Biel Justin Timberlake

Sevgilileri para basıyor

Onlar birçok kişiye göre dünyanın en şanslı kadınları. Farklı sektörlerde olan sevgilileri sadece bir yılda bile milyonlarca dolar kazanıyor. İşte sevgilileri para basan ünlü yıldızlar..
Jessica'ya eli çok açık
Her ikisi de ünlü olmasına rağmen söz konusu para olunca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, sevgilisi ünlü aktris Jessica Biel'e fark atıyor. Geçtiğimiz yıl Forbes dergisinin seçtiği en zenginler listesinde 34'üncü sıraya oturan Timberlake, sadece Future Sex/Love Sounds adlı turnesinden 42 milyon dolar kazandı. Tutumluluğuyla tanınan ünlü şarkıcı, söz konusu Jessica Biel olunca kesenin ağzını açıyor ve onu hediyelere boğuyor.

Her gün hediye alıyor

Dallas Cowboys takımının en çok kazanan oyuncularından Tony Romo, bir süredir şarkıcı-oyuncu Jessica Simpson'la aşk yaşıyor. Simpson, birlikte olduğu erkeğin zenginliğine önem verdiğini söylemekten hiç çekinmiyor. Simpson, "Tony her gün bana hediye alıyor. Kimi zaman bir pırlanta yüzük, kimi zamanda bir gül buketi" diyor.

Raffaello Anne'i şımartıyor
İtalya'nın en zengin emlakçılarından Raffaello Follieri ile aşk yaşayan Anne Hathaway, vaktinin çoğunu İtalya sahillerinde sevgilisinin sahibi olduğu lüks yatlarda geçiriyor. Follieri, New York'ta Donald Trump'ın sahibi olduğu bir gökdelende yaşıyor. Zengin emlakçı ev kirasına her ay 40 bin dolar ödüyor.

Parası Beyonce'yi etkiliyor
Müzik dünyasının en çok kazanan iki yıldızından olan Beyonce ve Jay-Z uzun süredir mutlu bir beraberlik yaşıyor. Geçtiğimiz yıl 83 milyon dolardan fazla kazanan Jay-Z'nin lükse olan düşkünlüğü biliniyor. Özellikle arabalara karşı ilgisi olan Jay-Z son alarak kendisine 8 milyon dolara Maybach Exelero model bir araba aldı. "Güçlü bir kadın olabilmeniz için arkanızda güçlü bir erkeğin olması şart" diyen Beyonce de Jay-Z'nin zenginliğinin tadını çıkarıyor.

Salma lüks içinde yaşıyor
Fransa'nın en zengin ailelerinden birine mensup olan iş adamı François-Henri Pinault'la evlendikten sonra lüks içinde yaşamaya başlayan Salma Hayek, yeni doğan kızları Valentina'yla mutlu bir hayat sürdürüyor. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde 20 milyon dolara Amerika'da yeni bir ev satın aldı.

Uma Thurman'ı özel jetiyle aldırıyor
Amerika'da yaşayan ünlü aktris Uma Thurman, finansçı sevgilisi Arpad Busson'u görebilmek için her hafta İngiltere'ye uçuyor. Busson güzel yıldızı özel jetiyle aldırıyor. 43 yaşındaki İsveç asıllı Fransız iş adamı, yılda 12 milyar dolarlık bir bütçeye sahip şirketi yönetiyor. Busson'un Bahamalar'da adası var.
Haberin fotoğrafları