kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Genç oyuncu Ayhan Eroğlu, "Beni kötü bilsinler ama yeter ki memleketime bir faydam olsun" diye konuştu.

Gazi'deki PKK elebaşısı rolü yüzünden saldırıya uğradım!

HANDE ŞARMAN
'Gazi' dizisinde PKK elebaşısını canlandıran Ayhan Eroğlu, üç kişinin sözlü saldırısına uğradı. Saldırganlar, "Kaç paraya köpeklik ediyorsun? Gününüzü göstereceğiz" diye tehdit etti..
atv'de yayınlanan 'Gazi' dizisinde 'Kejan' isimli bir PKK elebaşısını canlandıran Ayhan Eroğlu, 11 Şubat gecesi üç kişilik bir grubun sözlü saldırısına uğradı. Saat 02.00 sularında köpeğini gezdirmek için sokağa çıktığını söyleyen genç oyuncu, yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı:

İKNA EDEMEDİM
"Sokakta yürürken üç kişi arkamdan, 'Birader, sen 'Gazi'de oynayan adam değil misin?' diye seslendi. Ben de içimden seyircilerin beni tanıdığını düşünerek gülümsedim ve 'Evet' dedim. Ardından bana, 'Sen kaç paraya köpeklik ediyorsun? PKK keyif için adam mı öldürüyor? Nereden duydun bunu? Senin yapımcına da gününü göstereceğiz?' dediler. Çok korktum. Onları hepsinin bir dizi senaryosu olduğuna ikna edemedim. 'Ayıptır, yapmayın' derken biri elini beline attı. Allah'tan diğeri araya girdi. Kumaş pantolonlu, mafya adamı kılıklı tiplerdi. Bir türkü bardan filan çıkmış olabilirler."

ŞAKA GERÇEK OLDU
Çevredekilerin olayı fark etmesi üzerine saldırganların koşarak kaçtığını belirten Ayhan Eroğlu, polise şikayette bulunmadığını da söyledi. Eroğlu, "Başka bir semte taşınmaya karar verdim. Bence alınabilecek tek tedbir bu" dedi. Dizinin yapımcısı Adem Kılıç'ın bir PKK elebaşını canlandırmanın başına dert açabileceği konusunda kendisini önceden uyardığını da sözlerine ekleyen genç oyuncu; "Adem Ağabey bana 'Bu rol yüzünden dışarı çıkamayacaksın' diye takılmıştı. Yaptığı şaka maalesef sonunda gerçek oldu" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları