kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kenan Işık bu işin duayenidir

* Acun Ilıcalı'nın 'Var mısın Yok musun'uyla sizin yarışmanız bazen karşı karşıya geliyor. Onun yarışmasını nasıl buluyorsunuz?
Acun'u insan olarak çok severim, yıllardır tanırım. Tertemiz bir çocuktur. Çok saygı duruyorum yaptığı işe. Format çok başarılı. Onunla iftihar ediyorum. Bundan bir yıl önce Acun'la benim evde kahve içerken, 'Var mısın Yok musun' formatı ondaydı. "Hocam, bu formata seni düşünüyoruz" dedi. Yani Acun'un yerinde ben olacaktım! Gurur duydum ama "Bence patentini sen aldın, sen yap bunu" dedim. Bunu ilk defa size açıklıyorum.

* Hiç pişmanlık duydunuz mu kabul etmediğiniz için?
Kesinlikle hayır, bende keşke filan olmaz! Bende akrep gibi kendi kendini yeme durumu yoktur. Başkalarının başarısı, benim ancak mutluluğum olur.

* Bilgi yarışması sunuculuğu denince akla ilk gelen isim Kenan Işık'tır...
Kenan Işık bir karizma, bir duayendir. Ben de dahil bu sektörün yeni yetmeleri ancak Kenan Işık'ın elini öperiz! Biz yarışma sektöründe Kenan Işık'ın karşısında ceketimizi ilikleyip, esas duruşta bekleriz. Mesleki olarak bizim ağamızdır. Spor dünyası ise benim çöplüğümdür. Oranın da kralı, duayeni benim!