kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Febyo Taºel

Bana selam vermeyerek tatmin olan sanatçılar var

* Eşiniz Febyo Taşel ile sahnede de berabersiniz....
Beraber gibi görünüyoruz ama ben ancak sahneden sonra görebiliyorum eşimi. Çalışırken iki mesai arkadaşıyız, karı-koca olduğumuzu unutuyoruz.

* Eşinize hala aşık mısınız?
Evet. O hala aşk şarkıları yazıyor, ben de söylüyorum. Egolarımızı bastırabiliyoruz. Ben sahnede öndeyim ama Febyo bana hiçbir engellemede bulunmamıştır. Oysa pek çok erkek, kadının göz önünde olmasına tahammül edemiyor. Kadınlar evlendikten sonra ya işlerini azaltıyor ya da sahneden tamamen çekiliyor. Bir de mesleki kıskançlık var ki, o çok can sıkıcı bir şey.

* Sanatçılar neden birbirlerini çok kolay harcayabiliyor?
Bilmiyorum. O biraz şizofrenlik, kafayı yemişlik oluyor. Sanatçıların çoğunda 'kimse benden daha iyi olmasın' takıntısı var. Kendilerinden daha iyi olduğunu düşündükleri bir sanatçıyla aynı mekanda olmayı bile istemiyorlar. Onu görmezden bile geliyorlar. Bunlar benim de başıma geldi. Karşılaştığımızda bazı sanatçıların gözlerinin içine bakıyorum selam vermek için ama onlar gözlerini kaçırıyor. Bana bir 'merhaba'yı çok görenler bile oldu ve oluyor.

BİRİLERİ İÇİN TEHLİKEYİM!

* Siz ne yaptınız böyle anlarda?
Hiçbir şey yapmadım ama onlar adına üzüldüm. Kimse tek olamaz. O insanlar benim tehlikeli bir şekilde geldiğimin farkındalar ve bu durumu kendilerine yediremiyorlar. Bana selam vermeyerek kendilerini bir şekilde tatmin etmiş oluyorlar.