kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ak Parti'den ''sevgi noktası''

Yeni Haber
AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından Kızılay'da kurulan ''sevgi noktası'' standında sevgililerin fotoğrafları çekildi.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Alaaddin Varol, gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Şubat Sevgililer Günü'nün toplumda kabul gördüğünü belirterek, ''Toplumun değer verdiği her şey de biz varız. Sevgililer Günü'nde insanlar sevgililerine, arkadaşlarına hediyeler alıyorlar. Biz de anı dondurup onlara hediye edelim istedik'' dedi.

Sevgi Noktası standında herkesin fotoğraf çektirebileceğini belirten Varol, ''İlla sevgili olmak gerekmiyor. Birbirini seven herkes bugünü ölümsüzleştirmeli. Okul arkadaşları, anneler ve çocuklar da burada fotoğraf çektirebilir. Hedefimiz, gün içinde bin kişinin fotoğrafını çekmek. Yoğun ilgi var. Bugün yetiştiremezsek, standımız yarın da açık kalacak'' diye konuştu.

Daha sonra, Varol ile Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı Sadettin Özbay birlikte objektife poz verdiler.Stantta sevgililerin yanı sıra, öğrencilerle ev hanımları da fotoğraf çektirdi. Anında basılan fotoğraflar kalp motifli bir çerçeveye yerleştirilerek sahiplerine verildi.