kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
MELİHA OKUR

9 numaraya 10 gün hapis!

İşe bakın işe! Burası Türkiye! İnsan büyük lokma yemeli, büyük konuşmamalı! Çünkü bu ülkede insanın başına her şey gelebir. Futbol yıldızı da olsa fark etmez, hapis cezası alabilir.
Maç 90 dakika ama hayat uzun, hayatın da belli kuralları var.
Eğer bu kurallara uymazsanız, kendinizi hakemin değil, hâkimin karşısında bulursunuz.
Tıpkı Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Mateja Kezman gibi... Kezman, 9 numaralı formayla futbol oynuyor. Ama Şişli 1 No'lu İcra Ceza Mahkemesi'nden 10 günlük hapis cezası almaktan kurtulamıyor.
Sinek küçük mide bulandırır, ben rakam yazmayacağım, trilyonluk futbol kulübü Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusunun başına gelen olayı anlatacağım.
Spor dünyasında Kezman'ın bonservisinin 2.5 milyon Euro olduğu, kendisinin de 3 milyon Euro aldığını yazmayan çizmeyen kalmadı. Kezman'ın paraya pula ihtiyacı yok. Ama evine bağlattığı Digiturk kendisini üzmeye yetti.
Çünkü Digiturk'ün parasını ödemediği için yine Digiturk tarafından mahkemeye verildi. Yetmedi, 10 gün hapis cezası aldı. Öyle ya, acaba Kezman olayın farkında mı? İngiltere'de, Hollanda'da, İspanya'da oynamış, bu ülkelerde sevilen bir yıldız. İki yıldır Fenerbahçe'de top koşturuyor, üstelik taraftar kendisini seviyor. Galiba Kezman'ı Digiturk sevmiyor...