kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nicolas Sarkozy Carla Bruni

Bir İtalyan olarak asla boşanmam!

2 Şubat'ta Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile evlenen Carla Bruni, First Lady unvanıyla ilk kez L'Express dergisine konuştu: Kocamın görev süresi bitene kadar First Lady, ölene kadar da karısıyım!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bir İtalyan olarak asla boşanmam!
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile evliliği olay olan eski manken Carla Bruni 'First Lady' sıfatıyla ilk röportajını ünlü Fransız dergisi L'Express'e verdi. Eşini çok sevdiğini belirten Carla Bruni, "Ben, İtalyan kültüründen geliyorum ve boşanmayı sevmem! Kocamın görev süresi bitene dek First Lady, ölene dek karısıyım. Yaşamda sürprizler olduğunu biliyorum ama isteğim bu yönde" diye konuştu.

Kişiliğimi korurum
'First Lady' olarak karşı karşıya kalacağı zorlukların bilincinde olduğunu belirten Bruni şöyle konuştu: "Cumhurbaşkanı eşi olarak ne yapacağımı bilmiyorum ama nasıl yapmak istediğimi çok iyi biliyorum." Carla Bruni, kendinden önceki First Lady'lerden esinlenip esinlenmeyeceği yönündeki soruya ise şöyle cevap verdi: "Onların hepsine saygım sonsuz! Ama nasıl ki Nicolas başka bir cumhurbaşkanına benzemiyorsa ben de görevime saygı çerçevesinde kişiliğimi korumak istiyorum."

Dergiden özür diledi
Öte yandan Le Nouvel Observateur dergisinin kendileri hakkında yaptığı bir haber üzerine "Bu tür gazetecilik yöntemleri II. Dünya Savaşı'ndaki Nazi işbirlikçilerinin yöntemlerine benziyor" diyen Carla Bruni, sözleri tepki çekince dergiden özür diledi.