kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Seyfi Dursunoğlu, çilek kokulu kırmızı iç çamaşırlarını uzun uzun inceledi.

Burada benim işime yarayan birşey yok!

Özlem AVCI
Seyfi Dursunoğlu, katıldığı iç çamaşırı mağazası açılışında espriyi patlattı: İlk kez bir açılışa geldim ama maalesef burada benim işime yarayan bir şey yok!..
RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın 'Huysuz Virjin' olarak saat 23.00'dan sonra ekrana çıkmasını önerdiği Seyfi Dursunoğlu, önceki gün bir iç çamaşırı mağazası açılışına katıldı. "76 yaşındayım ve ilk kez bir mağaza açılışına katıldım. Ancak maalesef burada benim işime yarayan bir şey yok" diye espri yapan Dursunoğlu, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ölçüyü bilmek gerek
RTÜK nedeniyle evinde oturduğuna dikkat çeken 'Huysuz', sanat dünyasında yaşanan polemiklere dair şu yorumu yaptı: "Magazinde polemiği reklam aracı olarak kullanıyorlar. Bazen de çirkin ve ayıp oluyor. Bu işin ölçüsünü bilmek çok önemlidir. Seyirciye örnek olması gereken insanların, sırf reklam olacak diye kavga etmeleri bence çok çirkin."

Favorim Tolga
Seyfi Dursunoğlu, "Veliaht olarak kimi kendinize yakın görüyorsunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Benim yaptığım iş doğaçlama. Eğer öyle bir yetenekleri varsa, tabii ki yerime geçebilirler. Ata Demirer, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ı başarılı buluyorum ama en beğendim komedyen, 'Avrupa Yakası'nda 'Sacit' karakterini canlandıran Tolga Çevik'tir."