kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Lafoloji

*"Artık herkes kendini sanatçı olarak tanımlıyor. Ben sanatçı değilim, gazeteciyim. Bana sorarsanız sanatçı, palavranın tekidir."
-Fotoğrafçı Ara Güler

*"Bir insanı sevip mutlu olmak ve her şeyin yolunda gitmesi, evlilik için yetmez. Doğru insanla bile olsa yanlış zamanda kurulan bir yuva yürümez.
-Cansu Dere

*"Kendimi işşiz gibi hissediyorum. Başka insanlara örneğin bir marangoza özeniyorum. Şu anda bir tahtayı çakıyor ya da masa yapıyor olsam, hayattan daha fazla zevk alırım."
-Teoman

*"Türk ünlüleri yatakta çektirdiği pozlar gibi aptal konuları tartışıyor. Deniz Akkaya bile kendisini oyuncu sanıp, sinema hakkında açıklamalar yapıyor. Deniz kim ki bu konuda konuşuyor?"
-Didem Erol

*"Sulhi Bey'in 'Hadi hayatım yurtdışında bir kayak merkezine tatile gidiyoruz. Sevgililer Günü'nü orada baş başa geçireceğiz' demesi benim için büyük bir sürpriz olur."
-Sibel Can'ın 14 Şubat özlemi

*"Evlilik insanıyım. Tek eşli olmayı, hayatımın sonuna kadar bir kişiyle birlikte olmayı tercih eden ve bundan mutluluk duyan biriyim. Önce evlilik, sonra kariyer gibi bir düşüncem yok. Bir arada olabilir."
-Nehir Erdoğan
Haberin fotoğrafları