kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Pınar Altuğ 1999'dan beri sadece çok özel defilelerde görev alıyor. Son olarak dört yıl önce Cengiz Abazoğlu defilesinde podyuma çıktı.

İzmir'deki moda fuarının sürprizleri Pınar ve Yeşim

Özlem AVCI
Pınar Altuğ, İzmir'deki IF Wedding Fashion Fuarı'nda dört yıl sonra podyuma çıkacak. Yeşim Salkım da fuarın sürpriz ismi olarak mankenlik yapacak..
17-19 Şubat tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek IF Wedding Fashion Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın tanıtımı, önceki gün The Marmara Otel'de düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı. Fuarda sergilenecek kıyafetlerin tanıtıldığı mini bir defileyle renklenen basın toplantısına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen, modacı Cengiz Abazoğlu ve koreograf Uğurkan Erez katıldı.

Yeşim sürprizi
Fuar bu yıl birçok sürprize sahne olacak. Bu sürprizler arasında başı Pınar Altuğ ve Ebru Şallı'nın yıllar sonra podyuma çıkacak olması çekiyor. Evlendiğinden beri Yunanistan'da yaşayan Tuğçe Kazaz da fuar için İzmir'e gelecek. Şarkıcı Yeşim Salkım da mankenlerle birlikte podyuma çıkacak.

En iyiler katılacak
Fuarda, tanıtım defilesine katılan Hande Subaşı'nın yanı sıra Çağla Şikel ve Ece Sükan da görev alacak.
Haberin fotoğrafları