kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Grammy gecesinde şıklık yarışı

10 Şubat gecesi düzenlenen Grammy ödülleri gecesi, ünlü yıldızların şıklık yarışına sahne oldu. Rihanna ve Beyonce rüküş seçilirken, Fergie ve Alicia Keys tam not aldı. İşte msn.com'da moda editörlerinin seçtiği şık ve rüküşler.....
Şıklar
*Fergie, Calvin Klein imzalı sarı straples elbisesiyle gecenin en şık isimleri arasına girdi. Saç modeli ve Cartier marka pırlanta kolyesiyle tam not alan Fergie için moda eleştirmenleri şu yorumda bulundu: "Fergie Grammy gecesinde güneş gibi parladı."

*Country müzik şarkıcısı Carrie Underwood, Zuhair Murad'ın koleksiyonuna ait olan bu ipek elbisesiyle çiçek bahçesinden fırlamış gibiydi... Underwood, elbisesinin şıklığını sarı saçlarıyla tamamlamıştı.

*Beyonce'yle yaptığı düetle izleyenleri büyüleyen Tina Turner, gümüş rengi kıyafetiyle şıklar arasına girdi. 68 yaşında olmasına rağmen düzgün vücuduyla dikkat çeken Turner'ın seksi kıyafeti çok konuşuldu.

*Alicia Keys, Armani Prive koleksiyonuna ait olan gece mavisi elbisesi içinde büyüleyici görünüyordu. Keys, ince boynunu saran kıyafetiyle uyumlu topuz saçlarıyla göz doldurdu.

*Ünlü şarkıcılar Ludacris ve Jay-Z, gecenin en şık erkekleri arasına girdiler. Ludacris, Armani takımıyla beğeni kazanırken, Jay-Z'nin giydiği Tom Ford imzalı takım da tam not aldı.

Rüküşler
*Amerikalı ünlü R&B yıldızı Rihanna, seçimleri demode bulundu. Ödül gecesi için Zac Posen imzalı bir elbise giyen Rihanna, olduğundan çok daha kilolu göründü. Tüylü sahne kostümü de geçer not alamadı.

*Ünlü şarkıcı Chris Brown, kırmızı ve beyaz renklerden oluşan bu takımın içinde gecenin en rüküş erkeği oldu. Moda eleştirmenleri, "Chris Brown gece ne giyeceği konusunda sanırız Noel Baba'ya danışmış, üzerindeki kıyafet Noel Baba'nın kostümünü andırıyor" yorumunda bulundu.

*Törene giderken Elie Saab imzalı üstü Lorraine Schwartz marka pırlanta taşlarla süslü mavi bir elbise giyen Beyonce'nin saçları da kıyafetiyle çok uyumsuz olarak değerlendirildi. msn.com'daki tüm moda editörleri tüllü elbisenin göğüs kısmındaki dekolteye kafayı taktı, Beyonce'ye bu dekoltenin hiç yakışmadığı fikri üzerinde birleşti.

*Her zaman cesur kıyafetlerle adından söz ettiren Cher'in bu sıradan kıyafeti, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.
Haberin fotoğrafları