kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kesik başın sırrı çözülüyor

Yeni Haber
Gaziosmanpaşa'da sokak ortasında bulunan kesik başın 60 yaşındaki Saniye Özkan'a ait olduğu belirlendi. Özkan'ın psikolojik sorunları bulunan oğlu tarafından öldürüldüğü ve başının sokağa atıldığı iddia ediliyor.

Küçükköy İstanbul Caddesi üzerinde dün öğle saatlerinde vatandaşlar kesik bir kadın başı gördü. Görgü tanıklarının ifadesine göre kesik başın siyah bir otomobilden atıldığı ve aracın da kaçtığı sanıldı.

Gaziosmanpaşa Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda kesik başın cadde üzerindeki 64 numaralı binada oturan Saniye Özkan'a ait olduğunu belirledi. Polis talihsiz kadının evinin, kesik başın bulunduğu yerin hemen yanında olduğunu belirledi.

Eve giren polis ekipleri Özkan'ın başsız bedenini evin girişinde buldu. Yaşlı kadının başının kesildikten sonra balkondan caddeye atıldığı belirlendi. Soruşturma başlatan polis, 4 çocuğu olan Özkan'ın oğlu Fatih Özkan'ın (36) ortadan kaybolduğunu belirledi. Polis psikolojik sorunları olduğu belirtilen Fatih Özkan'ı arıyor.

Bu arada Saniye Özkan'ın iki senedir binalarında oturduğunu belirten üst komşusu Fatoş Mur, "Çok sakin kendi halinde bir kadındı. Tesettürlü olduğu için dün öğlen kesik başın ona ait olduğunu anlayamadık. Oğlu da bildiğim kadarıyla Avustralya'da hapis yatmış. Vücudunda dövmeleri bulunan bir gençti. Duyduğum kadarıyla psikolojik sorunlarıda varmış."

Şeklinde konuştu. Fatoş Mur, Saniye Özkan'ı en son gören kişinin kendisi olduğunu ve komşu ziyaretine gitmek için dün öğle saatlerinde kapısını çalıp konuştuğunu belirtti. Başka bir komşusu ise kadının gariban birisi olduğunu ve kimseyle sorununun olmadığını kaydetti.

Kesik başı dün ilk bulan ve üzerine örten Cem Özden isimli çocuk ise, kadını tanıyamadığını ve balkondan atıldığının hiç aklına gelmediğini söyledi.

* ''YAŞLI KADININ BAŞINI KESİP SOKAĞA ATTILAR'' HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...