kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Hayatı tehlikede"

Yeni Haber
Amerikalı pop şarkıcısı Britney Spears, Los Angeles'da kaldırıldığı hastaneden taburcu oldu.

Los Angeles Times gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, Britney Spears, 6 gündür bulunduğu psikiyatri bölümünden taburcu edildi.

Haberde, Spears'in hastaneden nereye gittiği açıklanmadı, ancak bazı kaynakların pop şarkıcısının kendisine ait evlerden birine gittiğine ilişkin sözlerine yer verildi.

Gazete, paparazzilerin görüntü almak için şarkıcının bulunduğu Mercedes marka aracı Los Angeles sokaklarında izlediğini de yazdı. Spears'e yakın bir kişi perşembe günü, doktorların pop şarkıcısının 2 hafta daha hastanede kalmasına karar verdiğini söylemişti.

Los Angeles Times gazetesi, kimliğini açıklamadığı yetkililere dayanarak verdiği haberde, Spears'in 6 gün önce evinden alınarak bir ambulansla hastaneye kaldırıldığını, ambulansa ondan fazla motosikletli polis, iki polis aracı ve iki polis helikopterinin eşlik ettiğini yazmıştı.

Spears'in, psikiyatristinin telefon etmesi üzerine UCLA Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı belirtilmişti.

"HAYATI TEHLİKEDE"

Amerikalı pop şarkıcısı Britney Spears'ın Los Angeles'da kaldırıldığı hastaneden taburcu olmasının ardından ailesi, ünlü pop yıldızının hayatının tehlikede olduğunu belirtti.


Jamie and Lynne Spears, yaptıkları ortak açıklamada, "Kızlarının taburcu olduğunu öğrenmekten büyük hayal kırıklığı duyduklarını" ifade etti.

Spears çifti, açıklamalarında, "Kızımızın güvenliğinden derin endişe duyuyoruz ve şu sıralar hayatının tehlikede olduğunu düşünüyoruz. Mahkemenin emirlerinin uygulanmasını talep ediyoruz; böylece bir trajedi önlenebilir" dedi.

Spears, psikiyatrisinin telefon etmesi üzerine UCLA Tıp Merkezi'ne kaldırılmış ve 6 gün psikiyatri bölümünde kalmıştı. Ünlü şarkıcı, beklenenden bir hafta önce taburcu olmuştu.

(AA)