kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gökkafes ile ilgili olarak, "Dolmabahçe'nin en güzel yeri Gökkafes'in içi; çünkü sadece buradan Gökkafes görünmüyor" değerlendirmeleri bile yapılıyor. Siz bu bina hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorumuza Serhan Süzer, "Doğrusu ben tarafsız olamam" yanıtını verdi.

Formula 1, mayısa alındı turiste Bursa yolu göründü

HACER GEMİCİ
F1 yarışları ağustos ayından mayıs ayına alınınca İstanbul'da şimdiden yer sorunu baş gösterdi. Oda fiyatlarının 700 Euro'yu bulması bekleniyor..
Türkiye'ye Ritz Carlton Otelleri'ni getiren Süzer Grubu'nun yeni yüzü İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Serhan Süzer, İstanbul'daki otellerin son yıllarda büyük kârlılıklarla çalıştığını ifade ederken, mayıs ayında yapılacak Formula 1'de şimdiden konukların yer bulmakta zorlandığını söyledi. Süzer, İstanbul'un 2008 yılına çok iyi bir giriş yaptığını dile getirerek, "Gelen turist sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 30 arttı. İstanbul'un en iyi dönemi nisan-mayıs aylarıdır. Ancak bu yıl önemli bir hata yapıldı ve ağustos ayı gibi İstanbul otellerinin boş olduğu bir dönem yerine Formula 1, mayıs ayına kaydırıldı. Zaten mayıs ayında otellerimiz dolup taşarken bir de Formula 1 ziyaretçileri gelince rezervasyon sorunları ortaya çıkacaktır" dedi. Süzer, bunun fiyatlara da yansıyacağını dile getirerek, geçen yıl Formula 1 döneminde 400-500 Euro civarında olan İstanbul otellerinin kapı fiyatlarının 600- 700 Euro'ya kadar çıkacağını söyledi. Süzer, İstanbul'a sığmayan konukların kendilerine İzmit, Gebze ve Bursa gibi otellerde yer bulacağına işaret ederek, geçen yıla göre bu yıl normalde de kapı fiyatlarının yüzde 20'nin üzerinde arttığını dile getirdi. İstanbul'daki beş yıldızlı otellerde kapı fiyatlarının 120 Euro'dan başladığını ifade eden Süzer, Ritz Carlton'da bu rakamın 220'den 260 Euro'ya çıktığını belirtti.

BANKACI OLMAK İSTEMEM
Kanada finans konusunda eğitim alan ve Kentbank'ta çalışmayı hayal ederken, askerliğinin son gününde gruba ait bankaya Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğunu dile getiren Serhan Süzer, "Danıştay'da Kentbank ile ilgili davayı kazandıktan sonra yeniden bankacılık lisansı almak için başvuruda bulundunuz. Yaşanan olaylar sizi bankacılıktan soğutmadı mı?" sorusuna "Aslında ben şahsen artık bankacılık yapmak istemem. Ancak finans bizim grubumuzun amiral gemisiydi. Yeniden bir tabelayı asmak iadei itibar olacak bizim için" yanıtını verdi.
Haberin fotoğrafları