kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadının hası gökkuşağı gibi göz kamaştırır

Kadının hası 'kelebeğe!' benzer. Bir güne, bir ömrü sığdırır. Bir ömre ise güzel olabilecek her şeyi. Kadının hası 'tavşankanı çaya!' benzer. İyi demlenecektir. Birlikte olduğu erkeği de iyi demleyecektir. Kadının hası 'akide şekerine!' benzer. Ağza attıkça 'küp şeker' gibi hemen erimeyecek. Ağızda kalıcı bir tat bırakacak. Kadının hası 'yedi tahıllı ekmeğe' benzer. Her bir tahılı damakta yedi ayrı bir tat bırakacak. Kadının hası 'örümceğe!' benzer. Yaşamın her anını ilmek ilmek örmesini iyi bilecek. Kadının hası 'taşa!' benzer. Ağırlığını nerede koyup, nerede koymayacağını gayet iyi bilecek. Kadının hası 'anneye' benzer. Yeri geldiği zaman çevresindeki insanlara kol kanat germesini bilecek. Kadının hası 'siyasi partilere!' benzer. Yeri geldiğinde erkeğine 'ana' muhalefet yapar, yeri geldiğinde de erkeğinin iktidarı olur.

YILLANMIŞ ŞARAP GİBİ
Kadının hası 'televizyona!' benzer. Kendisine her daim baktırmasını bilecek. Kadının hası 'radyoya!' benzer. Kendisini her daim dinletmesini bilecek. Kadının hası 'antika tabloya!' benzer. Paha biçilemez bir değer olduğunu erkeklere gösterecek. Kadının hası 'yıllanmış şaraba!' benzer. Yıllar geçtikçe kıvamını bulacak. Kadının hası 'kediye!' benzer. Sıcak bir yuvada mırmır edip kendisini sevdirecek.

İÇİ ALTIN DOLU KÜP
Kadının hası 'vejetaryen insanlara!' benzer. İlerleyen yaşlarında kıçından yağ aldırıp, yüzüne dolgu malzemesi olarak kullanmaz. Kadının hası 'rakıya!' benzer. Hem kokusuyla, hem de ağır ağır içimiyle erkeği çarpmasını bilecek. Kadının hası 'içi altın dolu küpe!' benzer. Bidon kafalı olmadığını bilgisiyle ve nezaketiyle ortaya koyar. Kadının hası 'can eriğe!' benzer. Erkeğinin hem can yoldaşı, hem de sırdaşı olacak. Kadının hası 'kuru soğanın cücüğüne!' benzer. Ümüğü küçük erkeğin, ümüğünü büyütür. Kadının hası 'podyuma!' benzer. Arz-ı endam etmesini iyi bilir. Kadının hası 'pamuk helvaya!' benzer. Dudağın kenarında, şekerli ve pembe kırıntısını bırakır. Kadının hası 'Pandora'nın kutusuna!' benzer. Açtığın zaman içinden ne çıkacağını bilmemelisin. Kadının hası 'köpüklü Türk kahvesine!' benzer. O köpürdükçe erkeğin de yüreği köpürmeli. Kısacası; kadının hası 'yağmur sonrası ortaya çıkan gökkuşağına!' benzer. Bütün erkekleri kendisine hayran bırakıp, onların gözlerini kamaştırır.