kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ozan'la çok benzeşiyoruz

* Zor bir insanım. 16 yaşında şöhret olmanın bana getirdiği zorluklar ve mantığımda bıraktığı arızalar var. İnsanların beni o arızalarımla sevmesi gerekiyor. Sokaktaki insanlar gibi değilim, bir ayrıcalığım var.

* Erkeklerin hayatında diğer kadınlar gibi olmayacağım kesin. Çok hassas bir yapım var. Cildim de, ruhum da hassastır. Bana güvenmeyen bir insana güven duyamam. Güvenilmek gururumu okşar ve beni ben yapar.

SEVGİLİMLE YAŞITIZ

* Sevgilim (Ozan Sevindik) çok yakışıklıdır. Bütün arkadaşlarım onu çok sever. Onunla çok benziyoruz, bir sürü ortak özelliğimiz var. İtalya'da sanat tarihi eğitimi almış. Ödevlerimde yardımcı oluyor. Onun hayata bakışına hayranım.

* Kendine çok güvenen ve doğal biriyim. Ailemden, eğitimiminden gelen bir güvene sahibim. İlk defa yaşıtım bir sevgilim var. Onunla birlikte olmaktan çok keyif alıyorum. Bu, sevgiliniz yaşıtınız olmadığında mutsuz olacağınız anlamına gelmiyor. Arada aşk varsa hiçbir şey sorun olmaz.

*
Evlenmek ve çocuk yapmak için her şeyi hazmetmiş ve yerli yerine oturtmuş olmak gerekiyor. Ben o çocuğa maddi ve manevi yeterli olabildiğim zaman doğurabilirim.
Haberin fotoğrafları