kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sevginizi hediyenizle gösterebilirsiniz

Hâlâ Sevgililer Günü'nde sevdiğinize ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz, mağazaları gezmeden önce sayfamıza göz atın..
Hediyenizi elma yerken seçin
Lee'nin, 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyasında teması 'Yasak Elma'. Şubat ayı boyunca, Lee mağazalarında size hediye edilen gerçek elmayı yerken, aşkınıza da 'Yasak Elma' etiketli ürünleri indirimli olarak alabileceksiniz. Lee'de bayanlar için dar jeanler, sırt dekolteli üstler, jean yelekler ve asimetrik kesimli tişörtler yer alıyor. Erkekler içinse; bol kesimli ve deri detaylarla zenginleştirilmiş jeanler ve baskılı kazaklar göze çarpıyor.

Aradığınız her şey var
LC Waikiki'nin kış koleksiyonundaki yüzlerce ürün arasından yüzde 50'ye varan indirim fırsatı ile dilediğiniz hediyeyi seçmek ve sevgilinizi mutlu etmek zor olmayacak. İster şık simli triko, kaban, bere ve atkılarla onu kış soğuklarına karşı koruyun; ister elbiseler, tunikler, gömlek-etek-ceket takımları ile şıklığına şıklık katın.

Derinin sıcaklığıyla sarın
Sevgililer Günü'nde sevgilinize, Matraş tasarımlarından birini hediye edin. Matraş'ta klasik ve modern çizgilerin bir arada buluştuğu deri ceketler, montlar, ayakkabılar ve çantalar sevgilinizin şıklığına şıklık katacak.

Aşkınızı anlatsın
Twigy bu yıl da Sevgililer Günü'ne özel modelleriyle aşıkların duygularına tercüman oluyor. Örneğin, üzerindeki çiçeğin her bir yaprağında yazan 'Seviyor-Sevmiyor' yazan terlik, aşkınızı itiraf etmenin en sempatik yolu olabilir.

Markayı ucuza alın
NeoFly Mağazaları, Sevgililer Günü'nde sezonun en büyük indirim kampanyasını sunuyor. Sevgiliniz için birbirinden orijinal markaların ürünleri, tüm NeoFly mağazalarında yüzde 50 indirim fırsatıyla sizi bekliyor.

Zaman değerlidir
Büyük kadranlı tasarımlarıyla dikkat çeken saat markası TW Steel, birlikte geçirilen her dakikanın ne kadar değerli olduğunu, aldığı hediye ile vurgulamak isteyenlere, gösterişli ve şık tasarımlar sunuyor. Aynı modelden hem kendinize hem sevgilinize alabilirsiniz.

Özgür ruhlara...
Replay mağazalarında, Sevgililer Günü'ne özel birbirinden şık hediye seçenekleri bulunuyor. Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer alan ürünlerden birini seçerek, sevdiğinize şık bir hediye alabilirsiniz. Ayrıca yüzde 50 indirim fırsatı tüm ürünlerde devam ediyor.

İndirim büyük
Sevgililer gününün yaklaştığı şu günlerde; yüzlerce ürün çeşidi ve yüzde 70'e varan indirim fırsatıyla sevginizi göstermenin en güzel yolu C&A'den geçiyor.

Birçok seçenek var
Orijinal stili olan ve alternatif giyim seçenekleriyle farklı markaları bünyesinde bulunduran Acquaverde, Sevgililer Günü için özel ürünler sunuyor. Kadın ve erkek koleksiyonlarında birbirinden şık seçenekler bulunuyor. Üstelik her şeyi yüzde 50 indirimle alabilirsiniz.
Haberin fotoğrafları