kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Demet Akbağ Şebnem Çapa Sedef İyibar Birgül Ergün

Tiyatro özlemimi ekranda gideriyorum

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
Usta oyuncu Demet Akbağ, ilk kez bu sezon bir tiyatro oyununda olmadığını söyledi: Tiyatro hevesimi televizyon ekranlarında gidermeye çalışıyorum!..
Ünlü tiyatrocu Demet Akbağ, önceki gün City's' Alıveriş Merkezi'nde düzenlenen bir mağaza açılışına katıldı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün 20 YTL 'siftah parası' verdiği Chamay adlı mağazanın açılışını Akbağ'ın kardeşi Sedef İyibar organize etti. Açılış sonrası gazetecilerle sohbet eden Demet Akbağ, içine sinen bir proje olmadığı için uzun bir aradan sonra ilk kez bu tiyatro sezonunda sahneye çıkmadığını hatırlattı.

BİZE YAKIŞMADI
"Tiyatro hevesimi televizyon ekranlarında gidermeye çalışıyorum" diyen ünlü sanatçı, "Oyun yaratıcımız Yılmaz Erdoğan, sinemaya odaklanmak istediğini söyleyince oyunsuz kaldık. Bunun bize yakışan bir durum olmadığını kabul ediyorum" dedi. Demet Akbağ, gazetecilerin "Yılmaz Erdoğan'ın yer almadığı bir projede çalışmaz mısınız?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

BİRAZ DURMAK İSTEDİM
"Öyle bir şey yok. İlla Yılmaz'ın yazdığı bir oyunda oynayacağım diye bir şey söz konusu değil. Ama bu benim tercihim. Yılmaz yazmadı diye bu sene tiyatro yapmıyor değilim. Sadece ben biraz durmak istedim." Akbağ, Chamay adlı mağazanın açılışında modaya yaklaşımını da şöyle açıkladı:

AŞIRI DEKOLTE SEVMEM
"Modayı takip etmiyorum. Moda diye bir şey yok; her şey moda. Kıyafet seçiminde uzun boyumun avantajını kullanıyorum ama tüm hanımlar gibi karın bölgesinden biraz rahatsızlığım var. O yüzden vücut hatlarını gösteren dar şeyleri giymiyor, bol elbiseleri tercih ediyorum. Aşırı dekolte, dikkat çekici renklerden hoşlanmıyorum."
Haberin fotoğrafları