kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Brad&Angelina'nın arası bebekle yoluna girdi

Yeniden hamile olduğu iddia edilen Angelina Jolie ve sevgilisi Brad Pitt, bugünlerde ikinci baharlarını yaşıyor. Jolie hamile olduğunu doğrulamasa da, hızla aldığı kilolar onu ele veriyor..
Son haftalarda özel gecelerde kadehinde şarap yerine hep su oluyor. Hızla kilo alıyor ve göğüsleri gittikçe büyüyor. Gülümsemesi yüzünden hiç eksik olmuyor. Ünlü aktris Angelina Jolie'nin, şu sıralar eski cılız ve suratsız hallerinden eser yok!

ÇOK MUTLULAR
Katıldıkları ödül törenlerinde Brad Pitt'le aşk tazeleyen Jolie, hamile olduğuna dair çıkan haberlerle ilgili yorum yapmaktan kaçınıyor. Ancak ünlü çifte yakın kaynaklar, bebek beklediklerinden emin konuşuyor. Hatta Jolie'nin ikiz bebek annesi olacağı bile söyleniyor. Son olarak SAG ödülleri gecesinde giydiği Hermes imzalı bol elbiseyle dedikoduları alevlendiren Jolie, son aylarda Brad Pitt'i mutlu etmek için her şeyi yapıyor. Her fırsatta ailelerini genişletmek istediklerini belirten çift, New Orleans'taki evlerinde huzurlu bir hayat sürüyor. Geçen yıl annesi Marcheline Bertrand'ın ölümüyle yıkılan Jolie'nin, yeniden anne olmaya hazır olduğu söyleniyor.

Şarap yerine su içiyor
Tam bir şarap tutkunu olan Angelina Jolie, hamile olduğu yönünde haberler çıktığından beri, katıldığı davetlerde şarap yerine su içiyor. Güzel aktris, yediklerine de özen gösteriyor.
Haberin fotoğrafları