kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Valizde ceset parçası

Yeni Haber
Balıkesir'de öldürdüğü babasının cesedini parçalara ayırarak kol ve bacaklarını valiz içinde İstanbul'a getirdiği öne sürülen bir kişi yakalandı.

Balıkesir'de oturan ve şizofren hastası olduğu belirtilen Fahri B. (34), henüz anlaşılamayan bir nedenle babası Mehmet Ali B.'yi (61) öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırdı. Babasının cesedinin kol ve bacaklarını bir valize koyan Fahri B., bir otobüse binerek İstanbul'a geldi.

Güngören'deki bir pansiyonda bir gece kalan Fahri B., ardından İstanbul'a geldiğini haber alan küçük kardeşi Veysel B. ile buluştu. Durumundan şüphelendiği ağabeyinin yanından ayrılan Veysel B., telefonla aradığı babası Mehmet Ali B.'ye ulaşamadı.

Bunun üzerine durumu polise bildiren Veysel B., telefonla aradığı ağabeyi Fahri B.'yi görüşmek üzere Küçükçekmece Cennet Mahallesi'ne çağırdı. Veysel B., olayı anlattığı ablası ve eniştesini yanına alarak Fahri B. ile buluştu.

Görüşme sırasında bir ara elindeki valizle yakındaki tuvalete giren Fahri B., valizden ve hareketlerinden şüphelenen tuvalet işletmecisi tarafından polise ihbar edildi. Tuvaletin çöpündeki valiz içinde kol ve bacak parçalarını bulan polis, Fahri B.'yi gözaltına alarak Küçükçekmece Polis Merkezi'ne götürdü. Fahri B.'nin, Balıkesir'e gönderileceği öğrenildi.

AA