kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ajda Pekkan

Bizim rekor 18 ile Ajda Pekkan'da

Ünlüler arasında estetik operasyonu geçirme rekoru 18 ameliyatla Ajda Pekkan'da... 3 kez burnunu yaptırdı, 6 kez dudaklarına silikon enjekte ettirdi, diz kapağı ve karın bölgesini gerdirmek için iki operasyon geçirdi. 4 defa yüzünü gerdirdi, kaşlarını çektirdi, göz kapaklarını kaldırttı ve göğüslerini dikleştirdi.

* DENİZ AKKAYA: 17 Üç kere burnunu düzelttirdi, yüzüne dolgu maddesi koydurdu, iki kere çenesini törpületti, kaşlarını gerdirdi. İki kez göğüs dikleştirme ameliyatı geçirdi, iki defa dudaklarını düzelttirdi, basen ve karın bölgesindeki yağları aldırttı, göz kapaklarını ve kalçalarını kaldırttı.

* HANDE ATAİZİ: 11 Göğüslerine silikon koydurdu. Burnunu düzelttirdi. İki yıl arayla iki burun ameliyatı daha oldu. Üç kez çenesini düzelttiren Ataizi, üç defa şakaklarına doku kokteyli enjekte ettirdi. Bir de üst dudağını silikonla takviyesi var.

* SEDA SAYAN: 10 Kalça ve belindeki yağları iki kez aldıran sanatçı üç kere göğüs ameliyatı oldu. Bir kez gıdısını aldıran Sayan, kaşlarını gerdirdi ve iki kere cildine doku takviyesi yaptırdı. Son olarak göz torbalarını aldırdı.