kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ahmet Yılmaz

Şafak Sezer farklı bir oyunculuk sergiliyor

'Kutsal Damacana' filminin yaratıcısı Ahmet Yılmaz, filmin başrolünde oynayan Şafak Sezer'in, filmde yeni bir oyunculuk sergilediğini söylüyor..
Haftalık mizah dergisi Leman'ın; 'Cümbür Cemaat', 'Kıllanan Adam', 'Erdener Abi' ve 'Sündüz ile Nuri' gibi köşe ve karakterlerinin yaratıcısı olan Ahmet Yılmaz, vizyon filmlerinden 'Kutsal Damacana'nın yaratıcısı. Yılmaz, başrolünde Şafak Sezer'in oynadığı son filmini anlattı...

* Şafak Sezer'in stand-up ve tiyatro yapma isteği vardı, benden senaryo yazmamı istedi. 3-4 sene sürdü bu konuşmalarımız. Ben sinema yapacağımdan söz ettim ona. O da sinema işini zorlamaya başladı. Böylece sinema projesine başladık. 'Kutsal Damacana' isminde karar verene kadar 'Terso', 'Şeytanteper', 'Şeytansavar' gibi isimleri düşündük.

* Şafak Sezer, bir oyuncudan ziyade, filmin en başından sonuna, her aşamasında, diğer arkadaşlara bir ağabey gibi davranan, projeye ağırlığını koyan arkadaşlarımdan biri. Mesela oyuncu seçimlerinde Şafak'ın da payı var. Bu kararları hep beraber verdik. Mesela 'Eyşan Özhim neden oynadı?' soruları geliyor. Bizim Deniz karakterine son derece uyan bir tip. Güzel çalıştı.

* Şafak Sezer iyi bir komedi oyuncusu. Bu filmde Şafak Sezer'in eski oyununu görmeyeceğiz. Daha farklı bir oyunculuk ve mizah anlayışıyla izleyeceğiz. Bunun da beğenileceğini söylüyorum.
(Sinema dergisi)
Haberin fotoğrafları