kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Florya ormanında liseli kıza tecavüz

Erdoğan YAPIK - Müslim SARIYAR / SABAH
Liseli M.K, sahilde bira içtiği gruptaki Hicret K. isimli hurdacının tecavüzüne uğradı. Evli ve bir çocuklu zanlı, küçük yaşta kıza tecavüzden sabıkalı çıktı..
İstanbul Florya Atatürk Ormanı'nda liseli bir genç kız, tecavüz kurbanı oldu. Genç kızı başına taşla vurarak bayılttıktan sonra tecavüz eden evli ve 3 aylık bir çocuk babası hurdacı Hicret K., olaydan 20 saat sonra evinde yakalandı. Korkunç olay şöyle gelişti: 15 yaşındaki M.K., pazartesi akşamı arkadaşlarıyla Küçükçekmece sahiline bira içmeye gitti. Bir süre sonra gruba, gruptan birinin tanıdığı olan Hicret K.(31) katıldı. Geç saate kadar eğlenen gençler, evlerine gitmek için yola çıkarken Hicret K. liseli kıza, "Evine bırakabilirim" dedi. Bunun üzerine ikili yürümeye başladı. Ancak Florya Atatürk Ormanı'na geldiklerinde Hicret K., genç kıza tecavüze yeltendi.

TAŞLA VURUP BAYILTTI
M.K. direnince gözü dönmüş saldırgan yerden aldığı bir taşı genç kızın kafasına vurdu ve bayılan kıza tecavüz etti. Kısa süre sonra kendine gelen kız kaçmak istedi. Ancak Hicret K., "Polise gidersen cezaevinden çıkınca seninle hesaplaşırım" diyerek tehdit ettikten sonra kaçtı. Talihsiz liseli kız ise evine giderek durumu ailesine bildirdi. Aile de kızlarıyla birlikte soluğu karakolda aldı. Bakırköy Asayiş Büro dedektifleri de, hurdacılık yaparak geçimini sağlayan evli ve 3 aylık bir çocuğu bulunan Hicret K.'yi evinde kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan Hicret K., suçlamaları kabul etmedi. Ancak liseli kız tecavüzcüyü teşhis etti. Hicret K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Genç kız, yaşadığı travma nedeniyle psikolojik tedavi altına alındı. Hicret K.'nin küçük yaştaki bir kıza tecavüz suçundan 1994'te cezaevine girdiği, 2004'te tahliye edildiği tespit edildi.