kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Dursunoğlu, "Huysuz’u 40 yıldır yaşatıyorum" şeklinde konuştu.

Esprilerde dikkatli olma sözü verdi

BÜLENT İPEK
Seyfi Dursunoğlu, 'Huysuz Virjin' için RTÜK Başkanı Zahid Akman'la pazarlığa tutuştu. Akman'ın "Saat 23'ten sonra yayınlanabilir" sözüne "Ben o saatte uyuyorum" yanıtı verdi..
Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından engellendiği gerekçesiyle 'Huysuz Virjin'in ekrandan uzaklaştırıldığını söyleyen Seyfi Dursunoğlu; RTÜK Başkanı Zahid Akman ile canlı yayında konuşma fırsatı yakaladı. NTV'deki 'Neden' adlı tartışma programı; Akman ile Dursunoğlu'nun yayın pazarlığına sahne oldu.

O saatte uykum gelir
Programa telefonla bağlanan Zahid Akman, kendisinin de severek izlediği 'Huysuz Virjin' tiplemesine yasak getirmediklerini belirterek, "Çocukların izlemeyeceği bir saat olan 23'ten sonra yayınlanabilir" dedi. RTÜK Başkanı Akman; bir sanatın ayakta kalması için Dursunoğlu'nun gösterdiği çabayı desteklediğini de söyledi. Akman'ın övgülerine teşekkür eden Seyfi Dursunoğlu ise "Ben 23'ten sonra yayını kabul edemem. 76 yaşında adamım, o saatte uyuyorum" dedi. Hemen ardından "Ama isterseniz özel olarak görüşebiliriz" şeklinde 'Huysuz Virjin'e özgü bir espri yapan Dursunoğlu, stüdyodaki konukları güldürdü.

Bizde müstehcenlik vardır
RTÜK Başkanı'nın, "Edebe aykırı bir durum olmadıktan sonra 'Huysuz Virjin' istenen saatte yayınlanabilir" sözleri üzerine Dursunoğlu'ndan şu yanıt geldi: "Çocukların zihinsel ve fiziksel olarak olumsuz etkilenebileceği, bel altı esprilere daha çok dikkat edeceğim. Ancak Huysuz, biraz o esprilerle bütünleşen bir mahalle kadını. Biz Türkler'de biraz müstehcenlik vardır." Dursunoğlu, programın diğer konuğu yapımcı Fatih Aksoy'un "Yeniden 'Huysuz Virjin Şov' yapalım" teklifiyle ilgili de şu espriyi yaptı: "Şimdi bunun çocuğu oldu ya onu Avrupa'da okutmak istiyor. Yine benim sırtımdan para kazanacak. Kabul etmiyorum!"
Haberin fotoğrafları