kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Halk ne diyor?

Hiç mi içi sızlamayacak!
Yasadışı bir düşüğü anlatan '4 Ay, 3 Hafta, 2 Gün' adlı filmdekine benzer bir olay cuma gecesi İstanbul Fatih'te yaşandı. Beş aylık bebeğini ilaçla düşüren 21 yaşındaki hemşire D.Ç. tutuklandı.

Oğuzhan Acar: İnsanları kaç yaşında olursa olsun gözünü kırpmadan öldürebilenlerin ortasında yaşıyoruz. İnsan kendi çocuğunu göz göre göre nasıl öldürebilir böyle!

Menekşe Uluşan: Kürtaja kesinlikle karşı değilim, vaktinde ve doğru sebeplerle yapıldığı sürece... Bir kadın nasıl olur da beş aylık hamile olduğunu anlamaz? Bu nasıl bir ahmaklıktır? Bu bir dram değil, bir cinayetin ta kendisidir. Sözü geçen hemşire, 1.dereceden cinayetle yargılanmalı ve mümkün olan en uzun süre cezaevinde kalmalıdır. .

Merve İstanbul: Eğitimsizlik desem değil, biraz acele etmek biraz da sahipsizlik. Aynı yaşta olduğum bu kız için üzüldüm.

Esra Piren: Bu bir vahşet! İnsan kendi canından bir parçayı nasıl yok eder? Toplumumuzda bazı insanlar bebek sahibi olmak için varını yoğunu harcarken böyle cani insanlar çocuk sahibi oluyor. Nasıl uyuyacak peki, hiç mi içi sızlamayacak?

Nil Öz: İnsan çaresiz olunca neler yapabilirmiş gördük işte. O kızın sevgilisi şimdi ne yapıyor, çok merak ediyorum.