kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Arkadaşlarım bana Wonder Woman derdi

* Ne kadar yoğun olursam olayım hiçbir zaman sporumu aksatmam. Spor yapan kişi sağlıklı düşünür ve görünür. Enerjimi yaptığım sporlardan alıyorum ve böyle dinleniyorum. At biniyorum, Anadolu yakasında sahilde her gün 12 km bisiklete biniyorum, yürüyüş yapıyorum ve yüzüyorum. Çok yakında eskrime başlamayı düşünüyorum ama bir türlü vakit bulamıyorum.

* 'Aman çok yoruldum' deyip saatlerce kendimi öyle güzellik salonlarına ve kuaförlere kapatan birisi hiç olmadım. Çıt kırıldım biri değilim yani.

* Okuldayken arkadaşlarım bana, 'Wonder woman' (harika kadın) derlerdi. Büyüdüm hiçbir şey değişmedi hala herkes öyle diyor. Çünkü, her yere yetişen her şeyi tek başıma yapabilen biriyim.

* Evimle ilgili her şeye vakit ayırabilen birisiyim. Ve tabii ki Mehmet'le de birbirimize vakit ayırıyoruz. Genelde evdeyiz aslında Mehmet çok güzel yemekler yaptığı için nadir dışarı çıkarız.

* Anne olmaya hazır değilim. Sürekli 'Anneliği yine erteledi' yazılıyor ama ertelediğim yok, gerçekten hazır değilim. 27 yaşındayım 30'umdan önce anne olmayı düşünmüyorum.